15.6 C
Província de Tarragona
Diumenge, maig 26, 2024

Any de concurs, llibre de concurs

Foto de la coberta del llibre. Autor: DAVID OLIETE
Foto de la coberta del llibre. Autor: DAVID OLIETE

Any de Concurs. Llibre de Concurs. El periodista Jordi Suriñach, company del FET a TARRAGONA, i l’analista Jordi Andreu signen ‘Emocions puntuades. 25 edicions del Concurs de Castells’, una publicació imprescindible per entendre la transformació d’un esdeveniment únic i excepcional per a la ciutat. Un llibre molt ben editat per Cossetània i la Diputació de Tarragona, ideal per regalar aquest Sant Jordi, dia d’arrencada de la temporada castellera.

 

El Concurs de Castells, que és actualment el principal aparador de Tarragona i el  món casteller,  ha tingut una trajectòria farcida d’interrupcions i polèmiques des de la seva primera edició, l’any 1932. El llibre d’Andreu i Suriñach analitza aquesta transformació a partir d’una exhaustiva investigació i el testimoni dels protagonistes, amb el complement d’un extens i, en ocasions inèdit, material gràfic. Les imatges més recents són de David Oliete, el responsable de Fotografia del FET a TARRAGONA.

 

El repàs a les 25 edicions del Concurs de Tarragona és el llibre que recomanem des del FET per aquesta diada de Sant Jordi 2016. Contents i orgullosos de la feina del company Jordi Suriñach, que a la revista número 14 signava l’article ‘Anatomia d’una metamorfosi’, escrit en primera persona, com a periodista i casteller.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here