22.8 C
Província de Tarragona
Dijous, juliol 25, 2024

L’anunci de Tarragona a l’Eurocopa de futbol

Moment de l'enregistrament de l'anunci de kIA al carrer Granada de la Part Alta el passat mes de març. Foto: FET a TARRAGONA
Moment de l’enregistrament de l’anunci de kIA al carrer Granada de la Part Alta el passat mes de març. Foto: FET a TARRAGONA

Tarragona protagonitza un anunci de publicitat de la marca KIA de cara a l’Eurocopa de futbol 2016. Com ja us vam explicar en un article des del FET a TARRAGONA fa setmanes, el carrer d’en Granada, a la Part Alta, i el Nou Estadi són els escenaris principals de l’anunci.

 

Al carrer d’en Granada es veuen dues cadires de vímet i uns nens jugant a pilota i del Nou Estadi es poden contemplar imatges de les graderies, el terreny de joc i els vestidors. El cotxe de la marca KIA i de color grana arriba al camp del Nàstic i aparca al costat de les oficines. L’anunci explica la història del petit Kristrian que somia de nen i aconsegueix de gran ser jugador de futbol.

 

La decisió de la marca automobilística de filmar parts de la seva campanya publicitària a Tarragona reforça el paper de la ciutat com a generadora de bones localitzacions per a pel·lícules i anuncis. Una bona feina impulsada des de la Tarragona Film Office que es gestiona des de l’Ajuntament.

Aquí podeu veure tota la seqüència de l’anunci dos minuts i mig. Copieu i enganxeu l’enllaç:

https://www.youtube.com/watch?v=fUtDl6-eLXQ

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here