Advertisement Advertisement
Carregant ...

L’anunci de Tarragona a l’Eurocopa de futbol

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Moment de l'enregistrament de l'anunci de kIA al carrer Granada de la Part Alta el passat mes de març. Foto: FET a TARRAGONA

Moment de l’enregistrament de l’anunci de kIA al carrer Granada de la Part Alta el passat mes de març. Foto: FET a TARRAGONA

Tarragona protagonitza un anunci de publicitat de la marca KIA de cara a l’Eurocopa de futbol 2016. Com ja us vam explicar en un article des del FET a TARRAGONA fa setmanes, el carrer d’en Granada, a la Part Alta, i el Nou Estadi són els escenaris principals de l’anunci.

Al carrer d’en Granada es veuen dues cadires de vímet i uns nens jugant a pilota i del Nou Estadi es poden contemplar imatges de les graderies, el terreny de joc i els vestidors. El cotxe de la marca KIA i de color grana arriba al camp del Nàstic i aparca al costat de les oficines. L’anunci explica la història del petit Kristrian que somia de nen i aconsegueix de gran ser jugador de futbol.

La decisió de la marca automobilística de filmar parts de la seva campanya publicitària a Tarragona reforça el paper de la ciutat com a generadora de bones localitzacions per a pel·lícules i anuncis. Una bona feina impulsada des de la Tarragona Film Office que es gestiona des de l’Ajuntament.

Aquí podeu veure tota la seqüència de l’anunci dos minuts i mig. Copieu i enganxeu l’enllaç:

https://www.youtube.com/watch?v=fUtDl6-eLXQ


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *