18.8 C
Província de Tarragona
Dijous, juny 20, 2024

Dictarà sentència el Serrallo?

El capità del CBT, David Fernández. Foto: PERE FERRÉ - DIARI DE TARRAGONA
El capità del CBT, David Fernández. Foto: PERE FERRÉ – DIARI DE TARRAGONA

Amb l’esforç i el compromís es poden arribar a assolir metes impensables a principi de temporada. El Club de Bàsquet Tarragona es va marcar com a objectiu principal salvar la categoria, però amb el pas de las jornades, cos tècnic i jugadors van veure que es podia somiar amb l’ascens. La qualitat de la plantilla i la unió dels jugadors eren els arguments sòlids per defensar aquesta idea. L’objectiu de mantenir la categoria es va aconseguir amb gran facilitat i després de molta lluita i patiment, el CBT es va classificar pels play off de la LEB Plata.

 

Els quarts de final van enfrontar al conjunt tarragoní amb el Lucentum Alicante, un dels històrics de la categoria, al que l’equip de Berni Álvarez va eliminar per la via ràpida. Actualment, el conjunt tarragoní està disputant les semifinals per l’ascens a la categoria LEB Or. L’Araberri és l’equip contra qui s’està jugant el pas a la final, l’eliminatòria està empatada amb un partit guanyat cadascú, però les sensacions de cos tècnic i plantilla és que estan totalment capacitats per eliminar al conjunt basc, com van demostrar el passat diumenge quan van vèncer l’Araberri per 80-99.

 

El base i capità del CBT, David Fernández, explica quina serà la clau per poder guanyar els dos partits seguits a casa. “Es un partit que s’ha de semblar molt al del diumenge passat on vam estar molt intensos en defensa, i la clau serà marcar un ritme elevat i parar els seus homes importants tant dintre com fora”, ha declarat el jugador tarragoní.

 

Parlant de l’eliminatòria, el base sap que està molt igualada, però veu a l’equip amb ganes i il·lusió. “Nosaltres tenim la sort que podem anotar amb jugadors amb molta facilitat, però sabem que si en defensa estem fluixos ens costarà molt”, ha assegurat el capità. Pel que fa al fet de haver recuperat el factor pista, el base diu que “ens ha de donar un extra d’ànim i sabem que la gent s’intentarà bolcar i hem d’intentar aprofitar aquesta oportunitat”. 

 

Divendres i Diumenge, al Pavelló del Serrallo

Divendres a les 21:00, i diumenge a les 19:30  Tarragona té una cita històrica pel bàsquet de la ciutat. El CBT, es juga el pas a la final per l’ascens a la LEB Or, el que seria la segona divisió al futbol. L’eliminatòria està empatada a un i es decidirà al millor de cinc partits. El Pavelló del Serralló pot dictar sentència si l’equip local aconsegueix guanyar els dos partits, i per això el suport del públic serà vital.

 

CBT i Nàstic viuen una temporada de somni amb els dos equips en la lluita per l’ascens de categoria. Els capitants David Fernández i Xisco Campos s’han trobat aquest dijous al pavelló del Serralló per promocionar el partits de tots dos equips d’aquest cap de setmana.

Els capitans del CBT i el Nàstic al pavelló del Serrallo. Foto cedida
Els capitans del CBT i el Nàstic al pavelló del Serrallo. Foto JUANFRAN MORENO
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here