Advertisement Advertisement Advertisement
11.4 C
Província de Tarragona
Divendres, març 24, 2023

Explicant Tàrraco a la gent de casa

La visita a les Muralles ha començat amb una explicació prèvia a la plaça del Pallol
La visita a les Muralles ha començat amb una explicació prèvia a la plaça del Pallol

Joaquín Ruiz de Arbulo és el director del col·leccionable Tàrraco, Patrimoni Mundial. Una nova visió, que es distribueix gratuïtament i en exclusiva amb el FET A TARRAGONA des del mes de gener passat. Però aquest catedràtic d’Arqueologia de la URV –un navarrès que ha fet de Tarragona la seva ciutat d’adopció– també és un expert en la difusió de la història antiga de manera amena i comprensible per a un públic molt divers.

 

Probablement perquè hi ha molta gent que coneix les aptituds de Ruiz de Arbulo, les dues visites a les Muralles organitzades per als subscriptors de la revista han resultat un èxit de participació i de valoració. Aquest dissabte 30 d’abril se n’ha fet la segona amb una quarentena de persones. La ruta ha començat al portal del Roser amb el cel ennuvolat, però s’ha acabat al passeig de Sant Antoni amb un sol primaveral entre la satisfacció dels assistents.

 

El subscriptor Ramon Llaberia és l’autor de les fotos d’aquest article. Gràcies a tots els participants en les activiitats culturals que organitza el FET a TARRAGONA.

This slideshow requires JavaScript.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here