Carregant ...

Explicant Tàrraco a la gent de casa

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

La visita a les Muralles ha començat amb una explicació prèvia a la plaça del Pallol

La visita a les Muralles ha començat amb una explicació prèvia a la plaça del Pallol

Joaquín Ruiz de Arbulo és el director del col·leccionable Tàrraco, Patrimoni Mundial. Una nova visió, que es distribueix gratuïtament i en exclusiva amb el FET A TARRAGONA des del mes de gener passat. Però aquest catedràtic d’Arqueologia de la URV –un navarrès que ha fet de Tarragona la seva ciutat d’adopció– també és un expert en la difusió de la història antiga de manera amena i comprensible per a un públic molt divers.

Probablement perquè hi ha molta gent que coneix les aptituds de Ruiz de Arbulo, les dues visites a les Muralles organitzades per als subscriptors de la revista han resultat un èxit de participació i de valoració. Aquest dissabte 30 d’abril se n’ha fet la segona amb una quarentena de persones. La ruta ha començat al portal del Roser amb el cel ennuvolat, però s’ha acabat al passeig de Sant Antoni amb un sol primaveral entre la satisfacció dels assistents.

El subscriptor Ramon Llaberia és l’autor de les fotos d’aquest article. Gràcies a tots els participants en les activiitats culturals que organitza el FET a TARRAGONA.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *