9.4 C
Província de Tarragona
Dimecres, abril 24, 2024

Una subscripció, dues cobertes i tres fascicles

Reconstrucció virtual del gran temple capitolí del Fòrum de la Colònia reproduït al fascicle número 2 del col·leccionable.
Reconstrucció virtual del gran temple capitolí del Fòrum de la Colònia de Tàrraco, reproduït al fascicle número 2 del col·leccionable.

El FET a TARRAGONA ha engegat enguany una aposta editorial de gran envergadura, vinculada a la commemoració del quinzè aniversari del reconeixement, per part de la Unesco, de la Tàrraco romana com a Patrimoni Mundial.

 

Des del passat gener, oferim de regal amb la revista un col·leccionable dividit en deu fascicles, en els quals descobrim aspectes inèdits d’un llegat únic que explica el passat i el present de la ciutat.

 

Els fascicles es distribueixen amb el FET de forma exclusiva i sense cap cost addicional per als subscriptors i lectors, que estan gaudint de dos productes de qualitat (periodisme i recerca històrica). Alhora, poden recollir, gratuïtament, les cobertes del col·leccionable a la Llibreria La Capona i a la Llibreria de la Rambla.

 

Fins ara s’han repartit tres fascicles (els números 1, 2 i 8). Si no els teniu tots o voleu afegir-vos ara a la col·leccio, us oferim una promoció especial que inclou el preu de la subscripció anual, les dues cobertes i les tres revistes amb els fascicles ja publicats per només 35 €.

El FET ofereix una promoció especial per a nous subscriptors, vinculada al col·leccionable del Patrimoni Mundial de Tàrraco

Aprofiteu ara aquesta oportunitat i entreu a format part del club d’amics del FET. Podeu fornalitzar la subscripció clicant aquí. Col·laborareu, a més, amb el periodisme i els productes culturals de qualitat de Tarragona.

 

El col·leccionable es titula TARRACO, PATRIMONI MUNDIAL. UNA NOVA VISIÓ. Cada fascicle, de vint pàgines, conté fotografies inèdites i elements visuals en 3D que ajuden a la comprensió del text. Totes les fitxes es poden guardar dins les cobertes fins a completar la col·lecció.

 

Es tracta d’una obra innovadora pel que fa als continguts i la seva presentació, dirigida per un equip de professors i arqueòlegs de la Universitat Rovira i Virgili (URV), que lideren els catedràtics Joaquin Ruiz de Arbulo i Ricardo Mar.

 

El projecte culminarà amb l’edició d’un volum d’unes 250 planes, que els subscriptors i lectors del FET podran tenir abans amb l’enquadernació dels fascicles.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here