Advertisement
Carregant ...

Una obra col·lectiva per fer front al càncer

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Portada Llibre

“Arriba a la cita, fixada a les deu del matí, amb un pèl de retard. No se li han enganxat els llençols, ben al contrari: ja va pel món des de primera hora, però avui ha tingut un curiós problema domèstic (res greu, una anècdota que ens ha fet riure) que ha provocat un petit decalatge de minuts.

Com cada dia, s’ha llevat amb les primeres clarors i ha conduït el cotxe fins a l’aparcament de l’Aqüeducte de les Ferreries. Ben calçat i amb les piles carregades després d’una nit de bon dormir, ha caminat una hora llarga pels boscos i un entorn del Pont del Diable que coneix amb detall. No està tan àgil com quan guanyava campionats de Catalunya d’atletisme amb la samarreta del Gimnàstic, però procura mantenir el cos -i la ment- prou en forma i la caminada matutina n’és una de les eines imprescindibles”  (…)

Així comença el relat que signo pel llibre col·lectiu ‘Creu-me, és possible’ i que té com a protagonista un tarragoní amb càncer.  Em satisfà molt haver participat en aquesta iniciativa del company periodista Josep Baiges que té com a objectiu destinar tots els beneficis de la venda del llibre a la Lliga Contra el Càncer i al servei d’Oncologia de l’Hospital de Sant Joan. Són històries escrites per una trentena de companys i amics periodistes amb estils i perspectives ben diferents.

La publicació es presentarà en públic durant la segona quinzena de setembre, però l’editorial Cossetània i el coordinador de l’obra han convingut tirar endavant un micromecenatge durant 40 dies a través de la pàgina web www.quorumllibres.cat  que ajudarà a fer promoció anticipada.

Es tracta d’un llibre amb doble finalitat: buscar recursos econòmics per lluitar contra el càncer i oferir un missatge d’optimisme per afrontar la malaltia. Molts dels protagonistes del llibre en són testimonis. El compromís i la perseverança de l’amic Josep Baiges per tirar endavant la iniciativa mereixen una bona recompensa per part del públic.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *