25.8 C
Província de Tarragona
Dissabte, juny 8, 2024

El ‘Fet’ posa en valor l’anella verda de Tarragona

Un dels camins de l'espai natural de la Punta de la Móra - Bosc de la Marquesa. Foto: DAVID OLIETE
Un dels camins de l’espai natural de la Punta de la Móra – Bosc de la Marquesa. Foto: DAVID OLIETE

“Tarragona no valora els seus espais naturals”, deia en l’anterior número del FET la doctora en Biologia, Puri Canals. I té molta raó. Ho constatem en la nova revista que està a punt de sortir al carrer: seguint el fil de les paraules de Canals, fem una mirada polièdrica a l’anella verda tarragonina per conèixer-la una mica a fons i explicar-la als lectors escoltant les veus d’experts, gestors, usuaris i pagesos. I a més, incorporem una novetat a l’hora de plantejar el reportatge d’obertura del dossier, perquè el confiem no a un periodista sinó al geògraf i fotògraf, Rafael López-Monné, un apassionat del territori que ens fa reflexionar sobre la ràpida transformació de Tarragona en el darrer mig segle i de com volem relacionar-nos amb l’entorn.

 

Precisament, Puri Canals i Rafael López-Monné presentaran en públic el número 18 del FET a TARRAGONA en un acte que tindrà lloc dimarts 5 de juliol a les 19,30 h. a l’Espai Turisme, del carrer Major. La revista es titula ‘Patrimoni natural’ i pretén posar en valor la riquesa que hi ha a l’entorn de la ciutat i que encara som a temps de preservar. Al dossier del FET trobareu articles de López-Monne (que també hi aporta fotografies excel·lents) i Canals; dos reportatges d’Anna Plaza, un dels quals és la descripció d’una tarda d’excursió; un de Josep Ardila amb entitats i empreses que gestionen parts de l’Anella Verda; i un altre d’Oriol Margalef que ha trobat els últims pagesos que treballen la terra al mateix terme municipal de Tarragona.

 

Aquesta revista d’estiu ens porta moltes altres propostes periodístiques de qualitat que us convidem a descobrir en l’acte de presentació de dimarts 5. A partir d’aquell dia, el FET el podreu comprar a Llibreria de la Rambla, Llibreria La Capona, Llibreria Adserà i Cal Matias del Serrallo. Amb la revista trobareu de regal el quart fascicle del col·leccionable ‘Tàrraco, Patrimoni Mundial. Una nova visió’ dedicat al Teatre romà.

 

Si encara no sou subscriptors del FET, us animem ara a fer el pas: són només 30€ l’any. Rebreu còmodament a casa les revistes i els fascicles i podreu participar d’activitats culturals exclusives i gratuïtes i dels sortejos d’entrades per a espectacles de música i teatre. Completeu la subscripció aquí.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here