22.9 C
Província de Tarragona
Diumenge, juny 23, 2024

El creador de ‘Sálvame’ és de Tarragona i parla amb el ‘Fet’

Óscar Cornejo a la font situada a la cruïlla dels carrers 12 i 22 de Bonavista. Foto: DAVID OLIETE
Óscar Cornejo a la font situada a la cruïlla dels carrers 12 i 22 de Bonavista. Foto: DAVID OLIETE

Óscar Cornejo (Tarragona, 1972) va viure i créixer a Bonavista fins als 18 anys. Advocat i periodista de formació, aquest tarragoní és el productor executiu de La Fábrica de la Tele, l’empresa que crea formats televisius com el popular i polèmic ‘Sálvame’ de Tele 5. Poca gent d’aquí sap que Cornejo -que va néixer en el si d’una família humil d’emigrants andalusos- és ara un dels amos de l’entreteniment televisiu a Espanya.

 

Per primera vegada, un mitjà de comunicació de Tarragona parla amb Òscar Cornejo. El FET ha passejat amb ell pels carrers de Bonavista i s’ha aturat davant de les cases dels pares i dels avis, allà on es va desenvolupar com a nen i adolescent, el mateix lloc on diu que “va néixer la idea del Sálvame”. L’entrevista amb el cap de La Fábrica de la Tele és un dels continguts que podeu trobar al número 18 de la revista FET a TARRAGONA. A partir de dimecres la trobareu a Llibreria La Capona, Llibreria de la Rambla, Llibreria Adserà i Cal Matias (Serrallo).

 

presentació del número 18 

La revista es presenta en públic aquest dimarts a les 19,30 h. a l’Espai Turisme del carrer Major en un acte obert a tothom, i no només als subscriptors. Us explicarem tots els continguts del FET i us mostrarem el quart fascicle del col·leccionable de Patrimoni Mundial dedicat al Teatre Romà  -amb unes reconstruccions espectaculars-  que va de regal amb la revista.

 

A l’acte farem una incidència especial en el tema del dossier: el gran patrimoni natural de Tarragona que es concreta amb el nom de l’Anella Verda. Dues de les persones que millor coneixen aquest entorn  -Puri Canals i Rafael López-Monné- participaran a la presentació del FET aportant el seu punt de vista sobre els valors, les potencialitats i els riscos actuals de la corona verda tarragonina.

 

A l’Espai Turisme podreu comprar la revista i el fascicle, i també podreu complimentar la subscripció anual de 30€ que us permetrà gaudir dels molts avantatges que ofereix el Club del FET: activitats culturals exclusives i gratuïtes, sortejos d’entrades per a espectacles i distribució de les publicacions als domicilis. La subscripció també es pot fer ara clicant aquí.  Us esperem aquest dimarts a les 19,30 h.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here