Carregant ...

Us convidem al concert de Manuel Carrasco al Camp de Mart

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

manuel-carrasco-bailar-el-viento_gallery_r

‘Bailar el Viento’ és el títol del sisè disc de Manuel Carrasco i el nom de la gira que enguany protagonitza aquest cantant per moltes ciutats de l’Estat espanyol. Gairebé una cinquantena de concerts que fan del cantant andalús un dels grans triomfadors musicals d’aquest 2016.

Cançons d’amor i desamor en un directe potent i intens que arribarà el proper dimecres 3 d’agost a les 22 hores l’auditori del Camp de Mart, en el marc del Festival d’Estiu de Tarragona.  Manuel Carrasco diu que ‘Bailar el Viento’ és l’àlbum més important de la seva carrera, inspirat en vivències personals i fruït d’un any intens de feina.

Gràcies a l’organització del Festival d’Estiu de Tarragona, tenim de regal dues entrades per a un subscriptor/a de la revista FET a TARRAGONA. Les persones interessades han d’enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de la mitjanit de dimecres 27. El resultat del sorteig es donarà a conèixer l’endemà.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *