15.5 C
Província de Tarragona
Dimarts, febrer 20, 2024

Us convidem al concert de Manuel Carrasco al Camp de Mart

manuel-carrasco-bailar-el-viento_gallery_r

‘Bailar el Viento’ és el títol del sisè disc de Manuel Carrasco i el nom de la gira que enguany protagonitza aquest cantant per moltes ciutats de l’Estat espanyol. Gairebé una cinquantena de concerts que fan del cantant andalús un dels grans triomfadors musicals d’aquest 2016.

 

Cançons d’amor i desamor en un directe potent i intens que arribarà el proper dimecres 3 d’agost a les 22 hores l’auditori del Camp de Mart, en el marc del Festival d’Estiu de Tarragona.  Manuel Carrasco diu que ‘Bailar el Viento’ és l’àlbum més important de la seva carrera, inspirat en vivències personals i fruït d’un any intens de feina.

 

Gràcies a l’organització del Festival d’Estiu de Tarragona, tenim de regal dues entrades per a un subscriptor/a de la revista FET a TARRAGONA. Les persones interessades han d’enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de la mitjanit de dimecres 27. El resultat del sorteig es donarà a conèixer l’endemà.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here