24.5 C
Província de Tarragona
Dijous, juny 20, 2024

Cinc raons per fer-se del ‘Fet’ aquest estiu

Coberta del número 18 del FET a TARRAGONA. Foto: DAVID OLIETE
Coberta del número 18 (juliol-agost) del FET a TARRAGONA. Foto: DAVID OLIETE

Temps de vacances, de relax i de lectures. Et donem cinc bones raons per fer-te subscriptor aquest estiu del FET a TARRAGONA:

 

1.- Rebràs còmodament a casa una revista de qualitat en continguts, fotografies i disseny. Única en el panorama dels mitjans de comunicació local de Catalunya. Amb reportatges, entrevistes i articles en profunditat, reflexius i analítics al voltant del que passa i del que es fa a Tarragona. Una publicació que aposta per la ciutat activa, moderna, dinàmica i emprenedora. A cada número del FET expliquem històries d’esforç, generositat, implicació i talent.

 

2.- De regal, amb cada revista, tindràs un fascicle d’un col·leccionable únic i excepcional que elabora un grup d’experts de la URV liderats per l’arqueòleg Joaquin Ruiz de Arbulo i l’arquitecte Ferran Gris: ‘Tàrraco, Patrimoni Mundial. Una nova visió’. Cada fascicle aporta les últimes novetats en recerca i reconstruccions espectaculars dels monuments. Si t’apuntes ara al FET, pots aprofitar la promoció especial per tenir d’una tirada els tres primers fascicles que ja s’han publicat des del gener.

Portada del fascicle 3 dedicat al Teatre romà, que es distribueix conjuntament amb el número 18 de la revista FET a TARRAGONA
Portada del fascicle 3 dedicat al Teatre romà, que es distribueix conjuntament amb el número 18 de la revista FET a TARRAGONA

3.- Podràs participar en el sorteig d’entrades per a espectacles de música i teatre que es programen a Tarragona. Un obsequi per agraïr la fidelitat dels lectors més compromesos amb el FET. Aquest estiu encara us volem convidar als concerts d’Ara Malikian, Sergio Dalma i Love of Lesbian que actuaran a l’auditori del Camp de Mart.

 

4.- Et podràs apuntar a totes les activitats culturals i gratuïtes que el FET organitza per als seus subscriptors. Visites a espais monumentals de la ciutat o indrets poc coneguts i visites vinculades a determinades etapes històriques de Tarragona. Aquestes activitats són exclusives per als subscriptors.

 

5.- Donaràs suport a un projecte periodístic  -modest i ambiciós alhora-  impulsat només per periodistes i a punt de complir el tercer aniversari. Un grup de professionals que estimem la feina i la ciutat. Periodistes que volem recuperar l’ofici a base d’elaborar amb temps i tranquil·litat bones històries de la molta gent que fa coses interessants a Tarragona. Volem posar en valor un altre periodisme, allunyat de la immediatesa i la falta de rigor, i volem posar en valor una ciutat amb grans potencialitats, sovint poc conegudes.

 

Per tot això, Albert Ollés, David Oliete, Anna Plaza, Jordi Suriñach, Josep Ardila, Quim Pons, Enric Garcia Jardí, Azahara Palomares, Agnès Llorens, Esteve Giralt, Oriol Margalef, Laia Poblado, i les persones que han col·laborat esporàdicament en aquests tres primers anys del FET a TARRAGONA us convidem a fer-vos subscriptors de la revista. I si ja en sou, regaleu una subscripció a un amic o familiar. Segur que els agradarà.

Bon estiu

Amb la promoció especial de l'estiu pots aconseguir les revistes i els fascicles publicats des de principis d'any. Foto: FRANCESC GRAS
Amb la promoció especial de l’estiu pots aconseguir les revistes, els fascicles  publicats des de principis d’any i les cobertes del col·leccionable de Tàrraco, Patrimoni Mundial. Foto: FRANCESC GRAS
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here