Carregant ...

El vídeo del Fet #18

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

L'Espai Turisme es va ompliar en l'acte de presentació del número 18 del FET a TARRAGONA. Foto: DAVID OLIETE

L’Espai Turisme es va ompliar en l’acte de presentació del número 18 del FET a TARRAGONA. Foto: DAVID OLIETE

Arribem a la ‘majoria d’edat’ del FET a TARRAGONA en format paper amb la novetat d’un vídeo promocional de la revista. Una peça audiovisual de poc més d’un minuts que ens ensenya imatges de l’acte de presentació del número 18 del FET a l’Espai Turisme i dels continguts de la revista. Realització i locució: Gerard Bosch.

Tot l’equip del FET espera que us agradi. Si encara no sou subscriptors de la revista, us convidem a sumar-vos a la comunitat de 560 persones que ja gaudeixen del periodisme tranquil i reflexiu de Tarragona i del col·leccionable ‘Tàrraco, Patrimoni Mundial. Una nova visió’ que es distribueix conjuntament amb la revista.

El periodisme de qualitat no és de franc i necessita el suport econòmic dels lectors. Subscriu-t’hi ara i aquí.

Aquest és el vídeo:

Vídeo presentació FET #18


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *