Carregant ...

Us convidem al concert del violinista Ara Malikian

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

malikian

Violinista libanès d’origen armeni. Artista heterodox, que prefereix ballar i saltar mentre toca abans que seure davant del faristol. Així és Ara Malikian, aquest virtuós del violí que arriba divendres 12 d’agost al Teatre Auditori del Camp de Mart. Malikian presentarà en concert el seu últim CD/DVD que porta per títol 15.

Apropar la música clàssica a tots els públics és el principal objectiu del violinista que presenta un repertori d’obres clàssiques, però també d’adaptacions per a orquestra provinents de l’ampli repertori de la música popular del segle XX. La gira que està realitzant Malikian suposa el punt final a una etapa i l’obertura d’un nou cicle que tindrà com a protagonisme el seu propi repertori.

Gràcies a l’àrea de Cultura de l’ajuntament de Tarragona, disposem de dues entrades per al concert d’Ara Malikian que sortejarem entre els subscriptors de la revista interessats. Podeu enviar les vostres peticions a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de la mitjanit d’aquest dimarts 9 d’agost. Recordeu: el concert tindrà lloc divendres 12 a les 22 hores al Camp de Mart.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *