Advertisement
Carregant ...

Vols gaudir del directe de Sergio Dalma?

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

sergio-dalma

Incombustible. 25 anys als escenaris, 17 treballs discogràfics. Sergio Dalma presenta a l’auditori del Camp de Mart les seves últimes composicions i les cançons més recordades de la seva intensa carrera artística. El concert de Dalma és un dels plats forts de les festes de Sant Magí i del Festival d’Estiu de Tarragona.

El cantant català ha esdevinguit un referent del panorama musical llatí i ha afrontat amb valentia nous registres que, aparentment, estaven lluny del seu estil. Sergio Dalma està protagonitzant un tour que l’ha portat a l’Argentina i l’Uruguai i que, després de Tarragona, el farà girar fins a finals d’any per moltes ciutats de l’Estat espanyol.

Gràcies a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, el FET a TARRAGONA regala dues entrades a un subscriptor/a de la revista per al concert de Dalma. Les persones interessades han d’enviar un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de la mitjanit de dijous 11 d’agost. Recordeu: el concert de Sergio Dalma tindrà lloc dimecres 17 d’agost a les 22 h. al Camp de Mar.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *