24.1 C
Província de Tarragona
Dilluns, juliol 22, 2024

La samarreta festiva del foc

Edu Polo, amb la samarreta que ha dissenyat aquest any per encàrrec d'El Negrito i La Negrita. Foto: cedida.
Edu Polo, amb la samarreta que ha dissenyat aquest any per encàrrec d’El Negrito i La Negrita. Foto: cedida.

Groc, taronja, vermell i grana. Aquesta és la gamma cromàtica de la samarreta festiva que ha dissenyat el tarragoní Edu Polo per encàrrec de la botiga El Negrito i La Negrita. Són els colors que ens vinculen amb el foc, el tema triat per lluir aquestes festes de Sant Magí i Santa Tecla. “Volia ficar elements de diferents tipus (bestiari, diables i un ball) perquè tenen un gran potencial i no s’han explotat gaire fins ara en altres il·lustracions”, explica l’Edu.

 

Els elements estan col·locats en horitzontal i de forma simètrica buscant en certa manera una relació o contraposició a banda i banda (Diables Voramar-Ball de Diables, Drac-Víbria, Bou-Griu) i emmarcats en una flama. Presenten un aire infantil perquè, com reconeix el propi il·lustrador, “aquest tipus de samarretes tenen molta tirada entre els més petits”. A més de la samarreta, també s’ha dissenyat un mocador de color taronja i amb tots els elements incorporats.

 

Aquesta no és la primera intervenció professional d’Edu Polo en elements vinculats a les festes i la cultura de Tarragona. Ha dissenyat el barrilet de Santa Tecla de l’any passat, els cartells de les festes de Sant Roc de les últimes tres edicions, els cartells del Festival de Dixieland 2015 i el del Parc de Nadal 2015-2016, targetes nadalenques per a la botiga El Lloro i un munt de campanyes per a la Colla Jove.

 

un obsequi d’el negrito i la negrita 

La samarreta i el mocador festiu dissenyats per Edu Polo ja es poden trobar a El Negrito i La Negrita i també a El Lloro (carrer Governadoz González) en totes les talles per a nens i adults. Gràcies a El Negrito i La Negrita i per celebrar les festes de Sant Magí, sortegem dues samarretes i dos mocadors entre tots els subscriptors/res de la revista que vulguin participar-hi

Podeu enviar el vostre correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de la mitjanit de dimecres 17 d’agost.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here