Advertisement Advertisement
17.4 C
Província de Tarragona
Dilluns, setembre 25, 2023

Samarretes i mocadors de festa

A l'esquerra, Assumpció Claramunt, propietària d'El Negrito i La Negrita, amb Àlex Alonso, el dissenyador Edu Polo, i Anna Garcia Gispert. Foto: RICARD LAHOZ
A l’esquerra, Assumpció Claramunt, propietària d’El Negrito i La Negrita, amb Àlex Alonso, el dissenyador Edu Polo, i Anna Garcia Gispert. Foto: RICARD LAHOZ

Àlex Alonso i Anna Gispert són els subscriptors del FET a TARRAGONA que han guanyat una samarreta i un mocador de la festa del foc, obsequi de la botiga El Negrito i La Negrita. Aquest dimecres han anat a l’establiment a buscar els obsequis acompanyats del dissenyador, Edu Polo, i n’han pogut triar la talla. La propietària de la botiga, Assumpció Claramunt, s’ha mostrat molt satisfeta del disseny i de la resposta del públic.

 

La samarreta, d’un color taronja ben viu, aplega diferents elements tradicionals del foc presents a les festes de Tarragona. Aquesta és una iniciativa d’El Negrito i La Negrita que, des de fa molts anys, encarrega a un il·lustrador de la ciutat un disseny de samarreta. N’hi ha de totes les talles, per a nens i adults. I també es pot comprar a la botiga El Lloro, del carrer Governador Gonzàlez.

 

L’acte de lliurament de les samarretes a dos subscriptors i l’article dedicat al Retaule de Santa Tecla, publicat aquest dimecres, obren un període gran intensitat d’informació i activitat per al FET a TARRAGONA. Per quart any consecutiu  -tots, des de la nostra aparició el 2013-, el FET és mitjà oficial de les festes de Santa Tecla.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here