18.4 C
Província de Tarragona
Dilluns, abril 15, 2024

‘La festa per dins’: una sèrie d’audiovisuals al ‘Fet’

Jordi Anglès, en un moment de l'entrevista
Jordi Anglès, en un moment de l’entrevista realitzada per Gerard Bosch per a la sèrie de vídeos ‘La festa per dins’

‘La festa per dins. Històries de teclers’ és el títol genèric de la sèrie de tres audiovisuals que el FET a TARRAGONA publicarà al llarg de les pròximes setmanes aquí, a la seva pàgina web. L’objectiu de la iniciativa és ensenyar i explicar la feina que fa molta gent de la ciutat perquè les festes de Santa Tecla siguin esplèndides, participatives i d’una altíssima qualitat.

 

El projecte el realitza Gerard Bosch Castro, estudiant de Periodisme de la URV que ja ha col·laborat amb el FET en ocasions anteriors. El projecte neix aquest estiu amb la voluntat d’oferir el testimoni de tres joves que participen molt activament en diferents àmbits de la festa major i de remarcar que la Tecla és un èxit perquè hi ha moltes persones que destinen moltes hores a la preparació i els assajos en les seves respectives entitats.

 

Les gravacions tenen com a escenari, precisament, els locals on assagen els protagonistes i les seves agrupacions. “De forma especial, els vídeos volen mostrar la implicació de gent jove que viu la festa des de dins i s’esforça per mantenir-la viva i fer-la crèixer”, explica Gerard Bosch.

 

Els protagonistes de sèrie són Jordi Anglès, Mireia Pous i Arnau Fà. Als vídeos coneixerem a quines entitats pertanyen i com s’organitzen en la preparació de les festes de Santa Tecla. Els tres audiovisuals es publicaran abans del 15 de setembre, en periodicitat setmanal, al FET a TARRAGONA digital, que en els pròxims dies renovarà el seu disseny per celebrar el tercer aniversari de la revista i de la web.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here