13.4 C
Província de Tarragona
Dilluns, març 4, 2024

VÍDEO: LA FESTA PER DINS, JORDI ANGLÈS

Foto 1

Acaba l’assaig dels grallers La Virolla i els quatre músics obren les agendes per programar la propera trobada per seguir preparant les actuacions de Santa Tecla. El Jordi Anglès, el timbaler del grup, fulleja la seva agenda. Els caps de setmana els té plens d’assajos, no només dels grallers sinó també d’altres entitats en les que també participa. Durant més de 10 minuts els joves intenten buscar un dia per seguir practicant les peces i és que realment els quatre comparteixen el mateix problema: dediquen moltes hores en la preparació dels actes de la festa major i els és molt complicat trobar hores lliures.
L’agenda del Jordi encara està més plena durant els dies de les festes perquè hi participa amb cinc agrupacions diferents. Aquells dies, descansa poc, va d’acte en acte vestint les indumentàries de les diferents entitats. Tot hi haver de renunciar a gaudir de les festes de Santa Tecla de forma més relaxada, el Jordi Anglès prefereix viure-la des de l’interior perquè està convençut que ho fa des d’un punt de vista privilegiat. Ell mateix ens explica com és “La festa per dins”.

Mireu aquí el primer vídeo de la sèrie

 

Gerard Bosch
Gerard Bosch
Periodista
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here