10.6 C
Província de Tarragona
Dijous, abril 18, 2024

El Concurs, un aparador al món, al número 19 del ‘Fet’

Una de les construccions aixecades a la TAP en la darrera edició del Concurs, enmig de l'expectació de milers de persones, serà la imatge portada del número 19 del FET a TARRAGONA. Foto: DAVID OLIETE
Una de les construccions aixecades a la TAP en la darrera edició del Concurs, enmig de l’expectació de milers de persones, serà la imatge portada del número 19 del FET a TARRAGONA. Foto: DAVID OLIETE

L’espectacle més gran del món casteller és l’esdeveniment que més projecta Tarragona a l’exterior. Marca de prestigi; valors indiscutibles com l’esforç i el treball en equip; escenari excepcional; bellesa plàstica; atracció mediàtica; competició, rivalitat i passió a l’arena i a les graderies; símbol de catalanitat i d’integració; capitalitat ben entesa del territori i del fet casteller. El Concurs ho té tot per refermar-se com el millor aparador de Tarragona al país i al món.

 

Partint d’aquesta premissa, el número 19 de la revista FET a TARRAGONA dedica portada i un dossier de més de 20 pàgines a l’espectacle que culminarà amb l’actuació de les millors 30 colles el cap de setmana de l’1 i el 2 d’octubre a la Tarraco Arena Plaça. La projecció del Concurs al món a través dels mitjans; els preparatius i les persones que treballen al darrere de l’escenari; els canvis en l’organització a les darreres dècades; la vinculació d’empreses potents amb els valors castellers; i la força de les imatges que transmeten emocions són alguns dels continguts de la revista que sortirà al carrer la setmana que ve. Albert Mercadé, Gerard Recasens, Jordi Andreu, David Oliete i qui signa aquest article hem preparat uns reportatges que no us deixaran indiferents

 

El FET, com és tradicional, es presentarà en un acte públic obert a tothom. Aquesta vegada tindrà lloc dimecres 7 de setembre a les 19,30h a la seu del Departament de Cultura, al carrer Major 14. Hi intervindrà Xavier Gonzàlez, director del Concurs de Castells, amb una xerrada titulada ‘El Concurs: el gran aparador de Tarragona al món’.

 

També a l’acte podrem contemplar algunes de les imatges més impactants captades per David Oliete a la darrera edició del certamen, algunes de les quals s’han publicat en diversos mitjans internacionals. Oliete és el fotògraf del Concurs i el responsable de Fotografia del FET a TARRAGONA. Ell és l’autor de la portada i de totes les imatges que apareixen al dossier de la revista.

 

Us esperem dimecres 7 per celebrar tots plegats el tercer aniversari del FET. 

I aprofita ara per subscriure-t’hi per només 30€ l’any.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here