Advertisement Advertisement Advertisement
12 C
Província de Tarragona
Dijous, març 23, 2023

Fes-te ara del ‘Fet’ i celebrem junts el tercer aniversari

El puzzle i la samarreta de les festes, dos dels obsequis que tindran els nous subscriptors del FET a TARRAGONA.
El puzzle i la samarreta de les festes, dos dels obsequis que tindran els nous subscriptors del FET a TARRAGONA.

Encetem el mes de setembre amb una nova campanya per sumar nous subscriptors al FET a TARRAGONA. Volem celebrar el tercer aniversari de la revista i el digital afegint-hi més amics lectors i regalant dos dels productes més tradicionals de Santa Tecla: la samarreta de les festes i el puzzle de les festes. Les primeres cinc persones que formalitzin a partir d’aquest divendres la subscripció anual tindran de regal la samarreta,  el puzzle i el número de la revista titulat ‘Espurnes de Festa’ dedicat a descobrir alguns dels secrets de Santa Tecla.

 

És una manera d’agrair el gest d’aquells lectors que dipositin ara la seva fidelitat per un any en la nostra publicació i ajudin a fer-la viable. De moment, sumem 560 subscriptors residents a Tarragona i en altres localitats de l’entorn i de tot Catalunya. La subscripció anual al FET és de 30€. A canvi, rebreu a casa puntualment totes les publicacions de l’any i els fascicles del col·leccionable dedicat als monuments que són Patrimoni de la Humanitat. A més, podreu participar en activitats culturals exclusives i gratuïtes que organitzem al llarg de l’any i del sorteig d’entrades per als espectacles dels teatres de la ciutat.

Els cinc primers nous subscriptors tenen de regal el puzzle i la samarreta de les festes de Santa Tecla

 

De regal, una revista sobre els secrets de Santa Tecla.
De regal, una revista sobre els secrets de Santa Tecla.

Els nous subscriptors, com la resta, rebran al seu domicili la setmana que ve el número 19 del FET, que dedica portada i dossier a la projecció internacional i als preparatius menys visibles del Concurs de Castells de Tarragona, i el cinquè fascicle del col·leccionable ‘Tarraco,  Patrimoni Mundial. Una nova visió’ que se centra en el ‘Temple d’August i el Fòrum de la província de la Hispania Citerior’. Aquesta obra està dirigida per un equip d’investigadors de la URV que lidera el professor d’Arqueologia, Joaquin Ruiz de Arbulo.

 

Aquesta campanya la fem en col·laboració amb dos grups teclers de la ciutat: el Ball de Diables, que edita la samarreta oficial de les festes, enguany amb la figura del Nano Capità dissenyat per Elena Gavaldà i Jordina Estopà, i els Grallers Els Quatre Garrofers, que edita el número 11 de la col·lecció de puzzles festius, un especial de 100 peces amb la Cucafera com a protagonista.

 

Els dos productes es podran comprar a l’estand de les festes, al Teatre Tarragona, a partir de l’11 de setembre. Abans també els trobareu a El Negrito i La Negrita, El Lloro i La Capona, entre d’altres establiments. Però si els voleu aconseguir de regal, només cal complimentar aquí la subscripció al FET i gaudir durant tot un any de les millors lectures de Tarragona.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here