15.5 C
Província de Tarragona
Dimarts, febrer 20, 2024

La Tarragona de Pin i Soler, per Santa Tecla

Grup de participants a la primera ruta Pin i Soler, organitzada el juny de 2014. Foto: APELLC
Grup de participants a la primera ruta Pin i Soler, organitzada el juny de 2014. Foto: APELLC

Santa Tecla no és només Seguici, castells, concerts i vermuts. La Festa Major també és una oportunitat per conèixer millor o descobrir els grans noms de les lletres tarragonines. En aquest context, l’Associació de Professionals i Estudiosos en Llengua i Literatura Catalanes (APELLC) i Imaginautes Serveis Culturals tornen a organitzar per Santa Tecla la Ruta Pin i Soler.

 

La proposta, que es va estrenar el 2014, està basada en el llibre ‘Ruta Josep Pin i Soler (La interpretació de la ciutat)’, de l’escriptor Magí Sunyer, amb l’objectiu de donar a conèixer la figura i l’obra del literat tarragoní. La ruta transcorre per set indrets de la ciutat descrits en la trilogia novel·lística de Pin i Soler (La família dels Garrigas, Jaume i Níobe), que retrata la Tarragona del segle XIX.

 

El punt de trobada és el Portal del Roser i els organitzadors han preparat quatre dates:

Dissabte , 17 de setembre a les 12h.
Diumenge, 18 de setembre a les 19h.
Dimarts, 20 de setembre a les 19h.
Dissabte, 24 de setembre a les 19h.

En acabar el recorregut, Raffa Gelati ofereix als assistents una degustació del gelat Pin i Soler. El preu
és de 8 € (places limitades). Venda d’entrades  www.imaginautes.cat

 

Obsequi per als subscriptors

Gràcies a l’APELLC i Imaginautes, el FET a TARRAGONA obsequia els subscriptors de la revista amb dues entrades dobles per a la ruta Pin i Soler. Una entrada doble és per a la sortida de diumenge 18 i l’altra entrada doble és per dimarts 20. Les persones interessades heu d’enviar un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat indicant el dia que preferiu fer la ruta. El termini per fer el sorteig s’acaba la nit de dimecres 14 de setembre.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here