Advertisement Advertisement
Carregant ...

La Tarragona de Pin i Soler, per Santa Tecla

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Grup de participants a la primera ruta Pin i Soler, organitzada el juny de 2014. Foto: APELLC

Grup de participants a la primera ruta Pin i Soler, organitzada el juny de 2014. Foto: APELLC

Santa Tecla no és només Seguici, castells, concerts i vermuts. La Festa Major també és una oportunitat per conèixer millor o descobrir els grans noms de les lletres tarragonines. En aquest context, l’Associació de Professionals i Estudiosos en Llengua i Literatura Catalanes (APELLC) i Imaginautes Serveis Culturals tornen a organitzar per Santa Tecla la Ruta Pin i Soler.

La proposta, que es va estrenar el 2014, està basada en el llibre ‘Ruta Josep Pin i Soler (La interpretació de la ciutat)’, de l’escriptor Magí Sunyer, amb l’objectiu de donar a conèixer la figura i l’obra del literat tarragoní. La ruta transcorre per set indrets de la ciutat descrits en la trilogia novel·lística de Pin i Soler (La família dels Garrigas, Jaume i Níobe), que retrata la Tarragona del segle XIX.

El punt de trobada és el Portal del Roser i els organitzadors han preparat quatre dates:

Dissabte , 17 de setembre a les 12h.
Diumenge, 18 de setembre a les 19h.
Dimarts, 20 de setembre a les 19h.
Dissabte, 24 de setembre a les 19h.

En acabar el recorregut, Raffa Gelati ofereix als assistents una degustació del gelat Pin i Soler. El preu
és de 8 € (places limitades). Venda d’entrades  www.imaginautes.cat

Obsequi per als subscriptors

Gràcies a l’APELLC i Imaginautes, el FET a TARRAGONA obsequia els subscriptors de la revista amb dues entrades dobles per a la ruta Pin i Soler. Una entrada doble és per a la sortida de diumenge 18 i l’altra entrada doble és per dimarts 20. Les persones interessades heu d’enviar un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat indicant el dia que preferiu fer la ruta. El termini per fer el sorteig s’acaba la nit de dimecres 14 de setembre.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *