Advertisement Advertisement
Carregant ...

Tres anys del ‘Fet’: ens ajudes a fer-lo més gran?

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Portada del número 19 del FET a TARRAGONA. Un moment del Concurs de Castells del 2014 amb milers de persones a l'arena i les graderies. Foto: DAVID OLIETE

Portada del número 19 del FET a TARRAGONA. Un moment del Concurs de Castells del 2014 amb milers de persones a l’arena i les graderies. Foto: DAVID OLIETE

El FET a TARRAGONA celebra el seu tercer aniversari i obre la quarta temporada amb ànims i energies renovades. Fem un balanç satisfactori del recorregut iniciat el setembre de 2013 perquè les iniciatives han estat múltiples i diverses:

 • Hem publicat 19 revistes.
 • Hem difòs més de 1600 articles a través del digital, sobretot cròniques i textos d’anàlisi i reflexió.
 • Hem organitzat els 19 actes de presentació en públic de la revista, cadascú amb convidats diferents.
 • Hem impulsat i moderat taules rodones i debats d’actualitat política local i nacional.
 • Hem muntat una exposició solidària de fotografies de David Oliete per commemorar el segon aniversari i que va recollir fons per a l’escola Solc.
 • Hem realitzat una desena llarga de sortides culturals per als subscriptors.
 • Des de principis d’any regalem als lectors els fascicles del col·leccionable ‘Tarraco, Patrimoni Mundial. Una nova visió’ que estan elaborant arqueòlegs i arquitectes de la URV liderats per Joaquin Ruiz de Arbulo i Ferran Gris.
 • Obrim una nova línia de treball periodístic amb l’edició de tres audiovisuals que formen part de la sèrie ‘La Festa per dins. Històries de teclers’, que vol mostrar la feina dels més joves abans de Santa Tecla.

La llista d’activitats realitzades demostra el nostre compromís per Tarragona i pel periodisme de qualitat, tal com vam anunciar el primer dia. El grup de periodistes impulsors del FET a TARRAGONA (Albert Ollés, David Oliete, Jordi Suriñach, Josep Ardila, Anna Plaza, Quim Pons, Enric Garcia Jardí i jo mateix) s’ha vist ampliat els darrers temps amb noves signatures: Esteve Giralt, Oriol Margalef, Azahara Palomares, Agnès Llorens, Laia Poblado, Gerard Recasens… i un munt de persones amb altres perfils professionals com Marta Daniel, Pep Serra, Txomin Medrano, Agustí Arévalo, Ramon Vidal i molts més.

El periodisme de qualitat i treballat a foc lent necessita el suport dels subscriptors

Gràcies a la bona feina de tots ells, però gràcies també als 560 subscriptors, a la resta de lectors i als anunciants celebrem el tercer aniversari. El FET a TARRAGONA segueix endavant, preparant les futures revistes, publicant al web articles d’actualitat i pensant en altres iniciatives. Però necessitem suport de més gent: els 560 subscriptors no són suficients. El periodisme de qualitat no és gratis. El periodisme analític, reflexiu, treballat a foc lent, lluny de la immediatesa i el cop d’efecte a les xarxes socials, necessita el suport dels lectors.

Des del 2013, el FET a TARRAGONA ha organitzat 19 actes de presentació de la revista, com el més recent celebrat el passat dia 7 parlant del Concurs de Castells. (FOTO: David Oliete)

Des del 2013, el FET a TARRAGONA ha organitzat 19 actes de presentació de la revista, com el més recent celebrat el passat dia 7 parlant del Concurs de Castells. FOTO: DAVID OLIETE

Per tot això us convidem a fer-vos subscriptors del FET a TARRAGONA per només 30€ l’any. I si ja formeu part de la comunitat del FET, us  demanem que li comenteu a un amic o familiar perquè s’hi sumin. A més de rebre còmodament a casa la revista i el col·leccionable, podran participar en activitats i rutes culturals  exclusives i gratuïtes i en el sorteig d’entrades per a espectacles de teate i música.

Aquests dies podeu trobar el número 19 de la revista (amb el dossier dedicat al Concurs de Castells) i el fascicle del col·leccionable ‘Tàrraco, Patrimoni Mundial. Una nova visió’ a LLIBRERIA DE LA RAMBLA, LLIBRERIA ADSERÀ, LLIBRERIA LA CAPONA i CAL MATIAS (SERRALLO).

Una de les visites recents organitzades per als subscriptors de la revista: 'Petjades republicanes'. Foto: RICARD LAHOZ

Una de les visites recents organitzades per als subscriptors de la revista: ‘Petjades republicanes’. Foto: RICARD LAHOZ


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *