Carregant ...

VÍDEO: LA FESTA PER DINS, MIREIA POUS

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

festa-x-dins-mireia-pous-1

Alguns dels participants del Retaule de Santa Tecla sopen un tupper a la porta del local de l’Esbart Santa Tecla. És una de les solucions que la Mireia Pous, entre d’altres, ha trobat per poder menjar alguna cosa entre l’assaig de Turcs i Cavallets i el del Retaule. I és que participar en molts actes de la Festa Major comporta això, haver d’intensificar els assajos durant les setmanes prèvies i trobar-hi les hores suficients per fer-ho.

Només té 21 anys, però des de ben petita la Mireia Pous ha viscut la festa des de dins, principalment ballant. Per això, per ella els assajos són habituals en aquestes dates. “Estem tan mentalitzats que ja sabem que el setembre el dediquem a Santa Tecla”, explica la Mireia. Realment, per participar tan activament a les festes la Mireia ha de fer un sobreesforç, per què ho fa? Quina és la recompensa? Ens ho explica en l’últim vídeo del serial “La Festa per dins. Històries de teclers”.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *