30.6 C
Província de Tarragona
Diumenge, juliol 21, 2024

Et convidem a l’òpera ‘Don Giovanni’

Un moment de la representació de 'Don Giovanni'. Foto: Amics de l'Òpera de Sabadell
Un moment de la representació de ‘Don Giovanni’. Foto: Amics de l’Òpera de Sabadell

Una de les obres mestres de Mozart es representa aquest diumenge al Teatre Tarragona. ‘Don Giovanni’, un equilibri perfecte entre la tragèdia i la comèdia, arriba a la temporada de tardor-hivern de la mà del Cor Amics de l’Òpera de Sabadell i l’Orquestra Simfònica del Vallès. Aquest espectacle forma part de la temporada d’òpera que programa l’Ajuntament amb el suport de la Fundació Privada Mútua Catalana. La propera òpera prevista és  ‘Manon Lescaut’, de Puccini, el divendres, 17 de març de 2017.

La de Mozart és, sens dubte, la millor de les versions d’aquest tema universal. Don Juan, tantes vegades portat al teatre (Tirso de Molina, Molière, Zorrilla…) i a l’òpera (Gazzaniga, Mozart, Carnicer…), el llibertí sense principis guiat només pel seu propi plaer sense tenir en compte els altres per res. Un personatge que, finalment, rep el càstig diví en forma de baixada directa als inferns, venjança portada a terme per l’estàtua (el ‘Convidat de Pedra’) d’una de les seves víctimes: el Commendatore.

 

Gràcies a l’àrea municipal de Cultura, podem obsequiar un subscriptor/a del FET a TARRAGONA amb una entrada doble per a la representació de l’òpera ‘Don Giovanni’, aquest diumenge 20 de novembre a les 18 hores al Teatre Tarragona. Les persones interessades heu d’enviar un missatge a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat  NOMÉS AVUI DIJOUS. El resultat del sorteig el donarem a conèixer divendres al matí.

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here