Carregant ...

Les fascinants bombolles de Pep Bou

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

pep-bou

‘Experiències’ és el nou espectacle del reconegut artista mundial Pep Bou i el seu fascinant univers format per bombolles de sabó. L’espectacle tancarà el proper diumenge 27 de novembre la desena edició del Festival Teatre Màgic que s’ha desenvolupat en diversos escenaris de Tarragona i La Canonja des de principis de mes.

La proposta de Bou és una impressionant mostra dels processos constants de recerca del creador/alquimista en el seu laboratori. Es tracta d’una síntesi inèdita d’un llenguatge audiovisual i teatral que ha fascinat públics de tots els continents.

Pep Bou proposa a l’espectador un viatge cap a mons poètics i onírics partint de tres elements senzills, però essencials: el sabó, l’aigua i la música en directe. Es tracta d’un espectacle únic, creat per un artista singular que ha creat un llenguatge escènic inèdit.

Obsequi per als subscriptors del ‘Fet’

Gràcies al Festival Teatre Màgic, disposem de dues entrades dobles per sortejar entre els subscriptors/es del FET a TARRAGONA. Podeu participar en el sorteig enviant un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de la mitjanit de dimecres 23.  ‘Experiències’ de Pep Bou es representarà diumenge 27 a les 18,30h al Teatre Tarragona.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *