Advertisement Advertisement Advertisement
28.9 C
Província de Tarragona
Divendres, maig 20, 2022

Aliments ‘màgics’ i solidaris

Maga Amélie
Maga Amélie, premi naci0nal de màgia, serà una de les artistes de la gala solidària d’aquest divendres al Metropol. Foto: Festival Teatre Màgic

La Federació de Veïns Segle XXI i el Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona han organitzat conjuntament una gran gala màgica solidària per a aquest proper divendres 9 de desembre, a les 7 de la tarda, al Teatre Metropol. Els espectadors que vagin a gaudir de l’espectacle, en comptes de pagar una entrada, hauran de portar un aliment que, després, un assistent social s’encarregarà de repartir entre les famílies de la ciutat amb dificultats econòmiques.

 

Aquesta gran gala comptarà amb la presència de la Maga Amélie, que oferirà el seu número de màgia visual pel qual va ser mereixedora del Premi Nacional de Màgia; les enigmàtiques il·lusions amb tocs d’humor d’Eduard Juanola; els escapismes impossibles del sevillà Nano Márquez i la màgia original i espectacular, fusionada amb la comèdia, del tarragoní Mag Gerard.

Un aliment = una entrada per la gala de màgia d’aquest divendres al Teatre Metropol

El disseny del cartell de la gala màgica ha anat a càrrec de l’artista local Anduluplandu, que també ha col·laborat en aquest projecte perquè la màgia pugui arribar a qui més ho necessita.

La Federació de Veïns Segle XXI, que amb aquesta iniciativa ha volgut ajudar a famílies amb dificultats de la nostra ciutat està integrada per les associacions de veïns següents: Residencial Palau, Icomar, Del Carme, Centre, Riuclar, Port, Aqüeducte, Goya, Casc Antic i voltants, Circ Romà, Ciutat de Tarragona, Serrallo, Maria Cristina, Poblet, Sant Pere i Sant Pau, Tarraco, Tarragona 2 i Muralles Ponent.

 

L’espectacle arriba després de la celebració al llarg del mes de novembre de la desena edició del Festival Internacional Teatre Màgic en diferents espais de Tarragona i La Canonja. El festival és una iniciativa impulsada i coordinada pel Mag Gerard.

cartell-impremta

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here