24.2 C
Província de Tarragona
Dijous, juliol 11, 2024

Et convidem al concert d’homenatge a Pau Casals

El violoncel·lista Lluís Claret serà el protagonista del concert d'homenatge a Pau Casals. Foto: OCM
El violoncel·lista Lluís Claret serà el protagonista del concert d’homenatge a Pau Casals. Foto: OCM

Pau Casals ha estat, és i continuarà sent un referent cultural de primer ordre i un exemple de compromís polític i social. L’Orquestra Camera Musicae de Tarragona prepara un concert d’homenatge al compositor per commemorar el 140 aniversari del seu naixement. El concert tindrà lloc aquest dissabte 17 de desembre a les 21 hores al Teatre Tarragona.

 

Font d’inspiració per a artistes actuals i futures generacions, Casals serà recordat en aquesta proposta de Camera Musicae, una formació que també vol posar en valor el vincle del músic de prestigi internacional amb la població del Vendrell. És, precisament, a la capital del Baix Penedès on l’orquestra té la seva residència artística, gràcies a l’escola de música del municipi.

 

El concert del Teatre Tarragona tindrà un format inusual (octet de violoncels) i estarà liderat perl violoncel·lista Lluís Claret, a qui el propi Casals va apadrinar. El repertori està format per les següents peces:  Suite per a violoncels, deJuli Sandaran. Lament i Divertiment, de Salvador Brotons. Bachianas Brasileiras núm. 1, d’Hector Villa-Lobos. PAU (estrena),  d’Ivan Capillas. Sant Martí del Canigó, de Pau Casals. El cant dels ocells, de Pau Casals (harm.).

 

Gràcies a l’àrea municipal de Cultura, disposem de 2 entrades per al concert. Les regalarem a través d’un sorteig entre els subscriptors de la revista FET a TARRAGONA. Qui vulgui participar-hi ha d’enviar un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat  abans de la mitjanit de dimecres 14. Recordeu que el concert tindrà lloc dissabte 17 a les 21h. al Teatre Tarragona.

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here