Carregant ...

Et convidem al Magníficat de Bach, amb Marta Mathéu

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

fotos-premsa-tardor-201618

La soprano tarragonina Marta Mathéu serà una de les grans protagonistes d’un concert extraordinari amb t0t l’esperit de Nadal que tindrà lloc aquest divendres 23 de desembre a les 21h al Teatre Tarragona. El Cor Ciutat de Tarragona i l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 l’acompanyaran a l’escenari interpretant el Magníficat de Bach.

El Magníficat és un himne-cant emmarcat dins de la religió cristiana. Aquest poema atribuït a Maria és en realitat un cant de joia degut a l’encarnació del seu fill, Jesús. I d’aquest cant o poema molts compositors n’han escrit obres sublims i els primers ja daten de finals del s.XIV. Autors com Vivaldi, Mozart, Schubert, Mendelssohn…i un nombre immens que arriba fins als nostres dies l’han omplert de música.

I d’aquestes partitures una de les més sublims és sens dubte el Magníficat BWV 243 de J.S.Bach. Una de les poques obres vocals on Bach utilitza el llatí com a idioma. La primera versió d’aquesta obra escrita pel compositor va ser feta per ser tocada a Leipzig durant els serveis litúrgics de Nadal del 1723, realitzant una segona versió per a la festa de la visitació de Maria el juliol del 1733.

Gràcies a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, disposem de dues entrades per regalar a un subscriptor/a de la revista FET a TARRAGONA per anar a veure el Magníficat de Bach. Podeu participar en el sorteig enviant un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de la mitjanit d’aquest dimarts 20 de desembre.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *