6.8 C
Província de Tarragona
Dissabte, gener 29, 2022

Aquesta setmana fes-te subscriptor del FET

 

Autor: Gerard Bosch
Autor: Gerard Bosch

El 2017 és el quart any de vida del FET, una iniciativa pensada, dissenyada i impulsada per un grup de periodistes tarragonins. Un espai de comunicació a la ciutat nascut en plena recessió i en resposta a la suma de crisis que pateix el sector. Un mitjà en dos formats (paper i digital) i un únic compromís: oferir qualitat, a través de la reflexió, l’anàlisi, les dades, la interpretació, el context i la perspectiva històrica dels temes que hi tractem.

 

El FET a TARRAGONA forma part de la llista cada cop més gran de mitjans de comunicació a Catalunya que aposta per una alternativa a la velocitat i la immediatesa que s’associen a Internet i les xarxes socials. Som una peça d’aquesta tendència que es coneix globalment com a slow journalism, periodisme reposat, periodisme -com diem nosaltres- cuinat a foc lent.

 

El FET és un dels nous mitjans alternatius nascuts als darrers anys a partir de l’empenta dels periodistes i que combina una oferta de continguts gratuïts (en digital) i de pagament (a la revista). I és que el finançament dels mitjans ha de comptar, necessàriament, amb la implicació dels lectors, a més de la publicitat.

 

Després d’una trajectòria de gairebé quatre anys, entenem que hi ha, bàsicament, dos factors que ens ajuden a tirar endavant el FET:

  • Les noves tecnologies ens permeten, amb recursos moderats i sense estructures empresarials, oferir un producte singular i diferenciat, parit únicament a partir de criteris periodístics.
  • El compromís d’una part de la societat, disposada a pagar per continguts de qualitat, ens dóna el suport econòmic imprescindible per consolidar el projecte.

 

En aquest sentit, en començar el 2017 volem agraïr especialment el compromís dels 570 subscriptors de la revista, els que hi són des del primer dia i els que s’hi han afegit els darrers mesos. I als que no en sou, de subscriptors, us convidem a afegir-vos a la comunitat d’amics del FET. Per només 30 € l’any, rebreu còmodament a casa totes les revistes i els fascicles del col·leccionable ‘Tàrraco, Patrimoni Mundial. Una nova visió’. Aquesta setmana, que surt al carrer el número 21, us convidem a regalar o regalar-vos periodisme tranquil i reflexiu. La subscripció la podeu completar fàcilment clicant aquí.

 

Aquest dimecres 18 de gener a les 19,30 us esperem a la presentació de la revista al bar La Cantonada. Serà un acte, com sempre, obert a tothom i amb diversos convidats, protagonistes de la publicació. A l’elaboració del número 21 del FET han participat grans firmes periodístiques del territori: Esteve Giralt, Anna Plaza, Oriol Margalef, Laia Poblado, Gerard Recasens, Josep Ardila, Romà Rofes i Albert Ollés. I amb les imatges captades per les càmeres de David Oliete i Agustí Arévalo.

 

També aquests dies estem preparant noves activitats culturals i gratuïtes, exclusives per als subscriptors i tenim en marxa el sorteig d’entrades per a la comèdia ‘El bon pare’ al Teatre Tarragona.

Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here