15.5 C
Província de Tarragona
Diumenge, abril 14, 2024

Et convidem a la comèdia ‘El bon pare’

Una escena d''El bon pare' amb els quatre protagonistes a l'escenari. Foto: Vania produccions.
Una escena d”El bon pare’ amb els quatre protagonistes a l’escenari. Foto: Vania produccions.

Lluís Soler és un pare imperfecte que viu enganyat. Interpreta a Roger Denís, la vida del qual es desmunta d’una manera imprevist de la nit al dia. Una anècdota inesperada desencadenarà
un malson que farà descobrir al protagonista que ha viscut absent dels fets més rellevants que han afectat la seva pròpia família.

 

Lluís Soler, una de les veus i un dels rostres més característics de l’escena catalana, és el principal protagonista de la comèdia ‘El bon pare’ de David Plana que diumenge 22 de gener  a la tarda arriba al Teatre Tarragona. A Soler l’acompanyen a l’escenari Teresa Vallicrosa (la mare), Georgina Latre (la filla) i Jaume Madaula (el nòvio). Es tracta d’una comèdia que fa riure l’espectador, però que també aborda temes transcendentals com la paternitat, la renúncia als propis ideals i la necessitat humana de crear un relat vital per trobar un sentit a l’existència.

 

Gràcies a l’àrea municipal de Cultura, disposem de dues localitats de regal per sortejar entre els subscriptors/res de la revista FET a TARRAGONA. Les persones interessades heu d’enviar un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de la mitjanit de dimarts 17 de gener.

Recordeu que ‘El bon pare’ es representarà diumenge 22 a les 18 hores al Teatre Tarragona. 

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here