Carregant ...

El vídeo del FET #21

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Captura 2

El número 21 del FET a TARRAGONA en imatges. Àudiovisual de l’acte de presentació de la revista d’aquest dimecres al Cafè La Cantonada amb les veus dels protagonistes convidats. La realització i la locució del vídeo són responsabilitat de Gerard Bosch.

La revista, que va acompanyada d’un regal en forma de publicació de 20 pàgines dedicada a l’Amfiteatre, ja es pot trobar a: LLIBRERIA LA CAPONA, LLIBRERIA DE LA RAMBLA, LLIBRERIA ADSERÀ I CAL MATIAS (SERRALLO).

Si voleu rebre còmodament a casa totes les revistes i gaudir dels avantatges del Club del FET, subscriu-t’hi per només 30 euros tot l’any. Omple aquí les dades de nou subscriptor i gràcies per donar suport al periodisme tarragoní de qualitat.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *