27.6 C
Província de Tarragona
Dimecres, juliol 17, 2024

Visita comentada a l’exposició de Sorolla al CaixaForum

“Entrant la barca”. Oli sobre cartró, 5 x 11,3 cm Museo Sorolla © Museo Sorolla
“Entrant la barca”. Oli sobre cartró, 5 x 11,3 cm Museo Sorolla © Museo Sorolla

El FET a TARRAGONA organitza, gràcies a la direcció del CaixaForum Tarragona, una visita comentada a l’exposició Sorrolla. Apunts a la sorra que tindrà lloc dissabte 4 de febrer a les 12 del migdia. L’activitat, gratuïta, va destinada als subscriptors de la revista amb l’objectiu de donar a conèixer l’obra del pintor valencià i les instal·lacions de l’equipament cultural.

 

Les persones interessades heu d’enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat al llarg de la setmana. Cada subscriptor/a pot reservar dues places per a la visita. Les admissions es faran per ordre estricte de petició fins a completar el grup. El termini s’acaba dilluns 30 de gener.

 

L’exposició del CaixaForum Tarragona ens mostra una faceta bastant desconeguda de Sorolla. Els dibuixos que va fer són peces essencials per entendre el procés creatiu i el conjunt de l’obra pictòrica de l’artista. Al FET a TARRAGONA vam publicar aquest article de Pineda Vaquer que explica les claus de l’exposició.

 

El centre cultural de l’Obra Social de La Caixa a la ciutat ha organitzat diverses activitats complementàries a la mostra de Sorolla, que estarà oberta fins al 5 de març. De fet, aquesta exposició ha contribuït en bona part a fer possible que prop de 100.000 persones hagin passat durant el 2016 pel CaixaForum Tarragona.

 

La visita comentada a l’exposició de Sorolla és una de les activitats culturals que, periòdicament organitza el FET a TARRAGONA per als seus subscriptors de manera gratuïta. Si us feu subscriptors de la revista, gaudireu d’aquests i altres avantatges per compartir les bones propostes culturals de la ciutat. Fes-te subscriptor del FET clicant aquí i dóna suport al periodisme de qualitat.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here