Advertisement Advertisement
22.7 C
Província de Tarragona
Diumenge, octubre 1, 2023

Els subscriptors del ‘FET’ coneixen l’estil del pintor Sorolla

El guia Jordi Salvadó explica les característiques artístiques de Sorolla als subscriptors del FET. Foto: Ricard Lahoz

Des del primer dia, el FET a TARRAGONA ha volgut establir una relació de confiança i de complicitat amb els lectors. Per aquesta raó, a més de publicar l’article diari en format digital i la revista bimestral, al FET no hem parat d’organitzar i convocar activitats culturals i gratuïtes d’interès per als nostres subscriptors.

 

En aquesta línia, s’emmarca la visita comentada que aquest dissabte hem realitzat a l’exposició Apunts a la sorra, de Sorolla, que es pot veure al CaixaForum Tarragona, del carrer Colom. Una trentena de persones han seguit amb interès les explicacions del guia, Jordi Salvadó, que ha explicat amb detall els diferents àmbits de la mostra.

En un apunt anterior publicat al FET i signat per la historiadora Pineda Vaquer expliquem les característiques d’aquesta exposició que estarà oberta fins al 5 de març.

 

Mentrestant, a la revista comencem a preparar noves activitats exclusives per al subscriptors del FET. Si et vols sumar a la comunitat formada per 570 persones, clica aquí i rebràs a casa les revistes i els fascicles del col·leccionable dedicat als monuments Patrimoni Mundial, i podràs participar de totes aquestes activitats gratuïtes.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here