23.7 C
Província de Tarragona
Diumenge, juny 16, 2024

El Mag Gerard et convida a fer trucs amb aliments

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sí, sí, màgia amb aliments. El tarragoní Mag Gerard acaba de publicar un llibre que recull jocs de màgia inèdits en els quals s’utilitzen exclusivament productes alimentaris. Es tracta d’un manual que convida els lectors a fer els primers passos en l’art de l’impossible. Els nens en són els principals destinataris.

 

Màgia amb aliments, publicat per Cossetània, explica trucs que són creació del Mag Gerard i d’altres que són versions adaptades. Les explicacions van acompanyades d’il·lustracions de Raquel GU (Garcia Ulldemolins). A la mateixa editorial, el mag tarragoní va publicar fa dos anys el llibre 100 jocs de màgia per deixar-los bocabadats.

 

El Mag Gerard és el director del Festival Teatre Màgic que ja ha celebrat 10 edicions. El passat mes de gener va actuar al Cafè La Cantonada a la presentació del número 21 del FET a TARRAGONA i va fer un truc amb la pròpia revista.

 

OBSEQUI PER A SUBSCRIPTORS

Ara, amb motiu de la publicació del nou llibre, el Mag Gerard ens obsequia amb dos exemplars de Màgia amb aliments. Si voleu participar en el sorteig, envieu un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat  abans de la mitjanit de divendres 10 de març. El regal el lliurarem a l’acte de presentació del número 22 del FET a TARRAGONA, dimecres 15 de març.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here