Advertisement
18.1 C
Província de Tarragona
Dimarts, juny 6, 2023

Presentem el ‘Fet’ 22 al Cafè La Cantonada

Centenars de bates blanques a la bugaderia de l’hospital Joan XXIII. Foto: David Oliete

El periodisme rigorós, en profunditat i de qualitat ja no és possible sense la implicació dels lectors. Al FET a TARRAGONA en som plenament conscients, i per aquest motiu no deixem de reclamar l’ajuda de la ciutadania, la d’aquelles persones que volen compartir un projecte de comunicació honest i plural al servei de la societat i que està dirigit únicament per periodistes.

 

Ja fa temps que instistim en el nostre desig de consolidar una comunitat de lectors que, amb la suma de petites aportacions, facin possible una nova veu a Tarragona. En tres anys i mig, hem reunit 580 subscriptors i la nostra voluntat és seguir sumant amics i amigues per enfortir un mitjà de comunicació en paper i en versió digital que trenqui determinats estereotips de la ciutat i aposti pels sectors socials més dinàmics i innovadors.

JOAN XXIII, FAÇANA MARÍTIMA I BANDES DE DIXIE A L’ACTE D’AQUEST DIMECRES A LES 19,30 H.

A aquesta comunitat de lectors i a tothom en general els presentem el número 22 de la revista, el dossier de la qual està dedicat a posar en valor  -malgrat la crisi i les dificultats pressupostàries-  la feina de l’hospital Joan XXIII. Com sempre, la portada del FET, obra del fotoperiodista  David Oliete, és tota una declaració d’intencions: la bugaderia del centre sanitari de referència de les comarques del sud de Catalunya.

 

I és que a la revista descobrim espais ‘amagats’ per al públic; i aprofitem les nombroses visites que hem realitzat a l’hospital per conversar amb grups de metges que fan recerca, analitzar amb el testimoni de moltes veus el moment actual i les perspectives de futur d’un Joan XXIII que celebra el 50è aniversari i rememorar els orígens d’aquella residència sanitària aixecada durant la dictadura ben lluny de la ciutat.

FES-TE ARA SUBSCRIPTOR DEL ‘FET’: PERIODISME TRANQUIL I RIGORÓS

Alguns dels protagonistes del dossier  -investigadors, la cap de la unitat d’Hoteleria i el mossèn de l’hospital-   participaran a la presentació del FET 22, aquest dimecres 15 de març a les 19,30 al Cafè La Cantonada en un acte obert a tothom. Altres convidades seran Coia Escoda i Mercè Toldrà, directores de l’Arxiu i el Museu del Port, respectivament, que ens parlaran de la transformació del Moll de Costa i el Serrallo en els últims 30 anys. També ens hi acompanyaran les quatre bandes locals de dixie que s’han creat els darrers temps a rebuf del festival, i el Mag Gerard que regalarà dos exemplars del seu últim llibre ‘Màgia amb aliments’.

 

Altres continguts de la revista són:

  • Entrevista a Carles Sala, secretari d’Habitatge de la Generalitat: un dels tarragonins amb més rang al govern de Catalunya i amb responsabilitat en un àmbit especialment sensible.
  • Una Casa del Mar hiperactiva: aquest equipament acull moltes activitats i juga el paper de centre cívic del centre de Tarragona.
  • Això és tot? Un reportatge fotogràfic entre bambolines de la sala Trono, que tanca portes definitivament a finals de març.
  • Dues converses entre llibreters i escriptors: Rosa Marrugat amb Lurdes Malgrat i Pitu Rovira amb Margarida Aritzeta.
  • Un article de divulgació científica de la URV sobre el fum de tabac residual signat per la investigadora Noelia Ramírez.

 

Aquests i altres continguts formen part del número 22 del FET a TARRAGONA. La revista, a més, regala un nou fascicle del col·leccionable dels monuments Patrimoni Mundial titulat ‘Aqüeductes i pedreres’, elaborat per un equip d’experts que lidera el professor de la URV, Joaquin Ruiz de Arbulo.

 

Revista i fascicle els trobareu a partir d’aquest dimecres a LLIBRERIA DE LA RAMBLA, LLIBRERIA ADSERÀ, LLIBRERIA LA CAPONA i CAL MATIAS (Serrallo).

 

Fes-te ara subscriptor del FET i aprofita’n els avantatges: rebràs còmodament a casa les revistes i els fascicles, podràs participar d’activitats culturals exclusives i gratuïtes i obtenir invitacions per a espectacles de teatre i música a la ciutat. Fer-se del FET només costa 30€ l’any.

Imatge de la cantera del Mèdol des de l’aire. Foto:
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here