10.2 C
Província de Tarragona
Dimecres, febrer 28, 2024

Visita comentada a l’Amfiteatre per a subscriptors del ‘Fet’

Imatge aèria actual de l’Amfiteatre de Tarragona, on es poden apreciar clarament les restes de l’esglèsia romànica de planta de creu llatina. (Fotografia: Pepo Segura)

El col·leccionable que regala el FET a TARRAGONA dedicat als monuments amb la distinció de Patrimoni Mundial ens n’està oferint una nova visió, gràcies als treballs de recerca del grup Seminari de Topografia Antiga de la URV. Amb el número 22 de la revista es distribueix el fascicle 7 titulat ‘Aqüeductes i pedreres. Infraestructures de servei al territori’. Les dues publicacions, inseparables, les podeu trobar a les llibreries de Tarragona a un preu de 5 euros.

 

Per complementar l’obra que signen els professors Joaquin Ruiz de Arbulo i Ricardo Mar, el FET a TARRAGONA organitza visites comentades a aquests espais patrimonials de referència. Visites adreçades exclusivament als subscriptors de la revista, en agraïment al suport que ofereixen a aquesta iniciativa periodística.

EL PROFESSOR RUIZ DE ARBULO ENS GUIARÀ PEL MONUMENT DISSABTE 1 D’ABRIL

En aquesta línia de foment de les activitats culturals pròpies, us anunciem que preparem una visita a l’Amfiteatre, comentada pel professor Ruiz de Arbulo per al dissabte 1 d’abril a les 11,30 del matí. Cada subscriptor podeu reservar un màxim de dues localitats enviant un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat al més aviat possible. Les places són limitades.

 

Si encara no sou subscriptors del FET a TARRAGONA, us convidem a sumar-vos a la comunitat que formen ja més 580 amics i amigues. Així podreu gaudir tranquil·lament dels continguts de les revistes i el col·leccionable i podreu aprofitar els avantatges de les activitats culturals exclusives i del sorteig d’entrades per a espectacles de teatre i música. Fes-te’n subscriptor ara i aquí.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here