Advertisement
Carregant ...

Et convidem a veure la comèdia ‘L’hostalera’

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Un dels grans èxits de la temporada arriba aquest divendres 31 de març al Teatre Tarragona. La comèdia ‘L’hostalera’ de Carlo Goldoni, en una versió dirigida per Pau Carrió i amb set joves actors a l’escenari. L’obra està reubicada a l’Itàlia dels anys seixanta, lluny del segle XVIII en què se situa i va ser escrita la peça original. La proposta de Carrió és fresca, clarament festiva i energètica.

Laura Aubert i David Verdaguer encapçalen el repartiment d’una comèdia plena de preguntes sobre l’amor i el sexe…on comença un i acaba l’altre? Els sabem diferenciar? Què és l’enamorament, tan ple sempre de matisos?  Aires italians i música en directe per una funció de teatre plena de plaers.

Gràcies a l’area de Cultura de l’Ajuntament, un subscriptor/a del FET a TARRAGONA pot guanyar dues entrades per a la funció de ‘L’Hostalera’ de divendres 31 de març a les 21 h. al Teatre Tarragona. Si voleu participar en el sorteig, heu d’enviar un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de la mitjanit d’aquest dimarts 28.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *