28.1 C
Província de Tarragona
Dimarts, juny 18, 2024

Us convidem al gran concert de Setmana Santa a la Catedral

Gran concert de Setmana Santa, el proper dilluns a la Catedral de Tarragona. La Missa de Glòria de Giacomo Puccini arriba a la ciutat per consolidar una proposta musical d’altíssima qualitat. Una missa molt operística de la mà de l’Orquestra Simfònica del Vallès i les veus del Cor Ciutat de Tarragona i les de diferents corals del territori.

 

Una gran muntatge sota la direcció de Xavier Puig amb el tenor Vicenç Esteve i el baríton Manel Esteve al capdavant. Amb aquest concert, la Simfònica del Vallès torna a Tarragona dins la seva gira de Setmana Santa, desprès de l’èxit de l’any passat amb la Passió segons Sant Mateu de J.S. Bach. El concert a la Catedral compta amb el suport de l’Ajuntament, la Diputació, Joventuts Musicals, l’Agrupació d’associacions de Setmana Santa i la Federació Catalana d’Entitats Corals.

 

Gràcies a l’àrea municipal de Cultura, disposem de dues entrades per sortejar entre els subscriptors de la revista FET a TARRAGONA. Les persones interessades heu d’enviar un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 21 hores d’aquest dijous 6 d’abril.  El concert tindrà lloc dilluns 10 d’abril a les 21,30 h. a la Catedral.

 

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here