17.3 C
Província de Tarragona
Divendres, juny 21, 2024

Us convidem al concert de la clarinetista Sabine Meyer

La musa del clarinet visita Tarragona. L’artista alemanya Sabine Meyer actuarà el proper dissabte al Teatre Tarragona amb l’Orquestra Camera Musicae sota la direcció de Tomàs Grau. Està considerada un referent mundial per a generacions de clarinetistes i ara arriba a la nostra ciutat convidada a participar en un concert excepcional amb obres de Mozart i Txaikovski. L’actuació forma part d’una gira de quatre concerts per Catalunya i Madrid.

 

El Concert per a clarinet i orquestra en La major de Mozart se la considera una de les melodies més cèlebres escrites per a aquest instrument. El programa es completarà amb la Serenata per a orquestra de cordes de Do major de Txaikovski. Camera Musicae de Tarragona estarà dirigida per Grau, director titular i artístic de l’orquestra.

 

Gràcies a l’àrea municipal de Cultura, disposem de dues invitacions per al concert que tindrà lloc aquest dissabte 22 d’abril a les 21 hores al Teatre Tarragona. Si voleu participar-hi en el sorteig, heu d’enviar un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat només al llarg d’aquest dimecres fins a les 22 h. Es tracta d’un obsequi exclusiu per a subscriptors/res de la revista FET a TARRAGONA.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here