Advertisement Advertisement
23.2 C
Província de Tarragona
Diumenge, juny 4, 2023

Us convidem a l’espectacle de màgia ‘El somiatruites’

Un moment de l’espectacle de màgia ‘El somiatruites’

Un espectacle de màgia per a tots els públics arriba aquest dissabte 29 d’abril a Tarragona. ‘El Somiatruites’ és una proposta familiar on es combina la màgia més espectacular dels grans aparells amb la màgia més impactant de petit format. Grans i petits gaudiran d’un conjunt de sensacions, on no hi ha límits per a la imaginació.

 

L’espectacle és una iniciativa de la companyia del Mag Edgard, interpretat pel mateix Edgard Mauri, Sule Joe Frazier i Damian Costa. Es representarà al Teatre Metropol dissabte 29 a les 18,30 hores gràcies a l’organització del festival Teatre Màgic que dirigeix el tarragoní Mag Gerard.

 

Gràcies als organitzadors, el FET a TARRAGONA obsequia els seus subscriptors amb vuit entrades per a ‘El Somiatruites’. La idea és regalar quatre invitacions a dos subscriptors de la revista perquè puguin anar al teatre en família, adults i infants. L’espectacle és recomanable per a nens i nenes a partir de 4 anys.

 

Els que vulguin participar en el sorteig de les localitats heu d’enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat  abans de les 21 hores d’aquest dimecres 26 d’abril.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here