Advertisement Advertisement
Carregant ...

Us convidem a l’espectacle de màgia ‘El somiatruites’

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Un moment de l’espectacle de màgia ‘El somiatruites’

Un espectacle de màgia per a tots els públics arriba aquest dissabte 29 d’abril a Tarragona. ‘El Somiatruites’ és una proposta familiar on es combina la màgia més espectacular dels grans aparells amb la màgia més impactant de petit format. Grans i petits gaudiran d’un conjunt de sensacions, on no hi ha límits per a la imaginació.

L’espectacle és una iniciativa de la companyia del Mag Edgard, interpretat pel mateix Edgard Mauri, Sule Joe Frazier i Damian Costa. Es representarà al Teatre Metropol dissabte 29 a les 18,30 hores gràcies a l’organització del festival Teatre Màgic que dirigeix el tarragoní Mag Gerard.

Gràcies als organitzadors, el FET a TARRAGONA obsequia els seus subscriptors amb vuit entrades per a ‘El Somiatruites’. La idea és regalar quatre invitacions a dos subscriptors de la revista perquè puguin anar al teatre en família, adults i infants. L’espectacle és recomanable per a nens i nenes a partir de 4 anys.

Els que vulguin participar en el sorteig de les localitats heu d’enviar un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat  abans de les 21 hores d’aquest dimecres 26 d’abril.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *