24.5 C
Província de Tarragona
Dijous, juny 20, 2024

Us convidem a l’espectacle de dansa catalana ‘Acròstic’

Un moment de l’espectacle ‘Acròstic’ de l’Esbart Ciutat Comtal. Foto: Josep Campos Guerra.

Lluís Calduch, actual director del Retaule de Santa Tecla, és coautor de l’espectacle ‘Acròstic’ que el proper diumenge 7 de maig es representarà al Teatre Tarragona. Calduch ha dirigit durant més de tres dècades l’Esbart Ciutat Comtal, el grup que portarà a l’escenari aquest espectacle de dansa carregat d’imatges, formes, moviments i gestos.

 

‘Acròstic’ és una composició de 7 danses catalanes de nova creació. “Un espectacle amb una visió optimista, positiva i vital. Una aportació més de l’esbart a la cultura catalana”, apunten Calduch i la directora general i artística, Maria Teresa Agustí. El mateix nom de l’espectacle pretén apropar al públic un recurs lingüístic que esdevé moviment i ball.

 

Les 7 danses de l”Acròstic’  estan vinculades a paraules: ALEBRE, del folklore de les Terres de l’Ebre, és festa, alegria i tradició. VALS PER A UN AMIC DANSA PER A UN ROSA, amb música del tarragoní Sergi Guasch, és estimar, compartir i enyorar. NOS_TRES, tres cançons del Països Catalans, és identitat, terra i país. ÒRBIT, diàleg entre una tenora i un acordió diatònic, és constància i moviment. MATÈRIA és essència, arrels i creació. ES COLOR DE S’ALEGRIA és sentiment, complicitat i atracció. I finalment COSES DE PALAMÓS significa història, vida i emocions.

 

L’espectacle es representarà diumenge 7 a les 18,30 al Teatre Tarragona. L’Esbart Ciutat Comtal i l’Esbart Santa Tecla ens ofereixen dues invitacions per un subscriptor/a del FET a TARRAGONA. Si voleu participar en el sorteig, envieu un correu electrònic abans de les 21 hores d’aquest dijous 4 de maig a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here