Advertisement
12 C
Província de Tarragona
Diumenge, abril 2, 2023

Presentem el ‘Fet’ 23 al Cafè La Cantonada

Portada del número 23 del FET a TARRAGONA amb un detall de la nineta d’ivori, peça emblemàtica del MNAT. Foto: David Oliete

Una imatge singular, obra de David Oliete, per a la portada del número 23 del FET a TARRAGONA. Ja tenim la revista a punt i aquest dimecres 10 de maig a les 19,30 hores la presentarem en un acte obert a tothom al Cafè La Cantonada.

 

El dossier està dedicat al Museu Nacional Arqueòlogic de Tarragona, en un moment clau de la seva trajectòria, mentre espera l’arribada de la nova directora i prepara un tancament de dos anys per fer obres a la seu de la plaça del Rei i un trasllat provisional d’algunes de les seves peces al tinglado 4 del Moll de Costa.

 

El director provisional del Museu, Xavier Llovera, i el director territorial de Cultura de la Generalitat, Jordi Agràs, són dos dels convidats a l’acte per parlar d’un equipament que es troba “en espera”, en un moment de “transició”. Un detall d’una de les peces més emblemàtiques del MNAT, la nineta d’ivori, ocupa la portada del FET, que aquest dimarts es comença a distribuir entre els subscriptors i que demà ja estarà a la venda a les llibreries de la ciutat.

ENS VEIEM AQUEST DIMECRES A LES 19,30 H. ENTRE ELS CONVIDATS, EL DIRECTOR DE CINE JOSÉ LUIS MONTESINOS

El cineasta tarragoní José Luis Montesinos serà un altre dels protagonistes convidats a l’acte de La Cantonada. Montesinos, que ha guanyat els premis Goya i Gaudí 2016 pel curtmetratge El corredor, ens explicarà alguns detalls dels preparatius de la seva propera pel·lícula. A la trobada d’aquest dimecres també coneixerem el testimoni d’una família que ha hagut de superar un problema de salut de greu del fill de curta edat i que ha comptat amb el suport de l’entitat Afanoc.

 

Altres continguts de la revista són:

  • ‘Records del Casablanca’. Amb dos extreballadors visitem les instal·lacions abandonades de l’antic sociosanitari, tancat des de fa dotze anys.
  • ‘Joves en reconstrucció’. Una quarentena de nois i noies de la ciutat participen en les quatre cases d’oficis que aquest any s’hi han posat en marxa.
  • ‘El FITT, entre bambolines’. Com es prepara el festival internacional de teatre que ocuparà diversos espais i que enguany creix en dies i en grups participants?
  • ‘L’esperit dels pioners’. Coneixem per dins el FutbolPax, que practica el futbol sala amb una filosofia que combina formació i educació.
  • Un article de divulgació científica de la URV sobre els beneficis dels aliments de proximitat signat per l’investigador Gerard Aragonès.

 

Aquests i altres continguts formen part del número 23 del FET a TARRAGONA. La revista, a més, regala un nou fascicle del col·leccionable dels monuments Patrimoni Mundial titulat ‘Viure al camp. La vil·la dels Munts’, elaborat per un equip d’experts que lidera el professor de la URV, Joaquin Ruiz de Arbulo.

 

Revista i fascicle els trobareu a partir d’aquest dimecres a LLIBRERIA DE LA RAMBLA, LLIBRERIA ADSERÀ, LLIBRERIA LA CAPONA i CAL MATIAS (Serrallo).

 

Fes-te ara subscriptor del FET i aprofita’n els avantatges: rebràs còmodament a casa les revistes i els fascicles, podràs participar d’activitats culturals exclusives i gratuïtes i obtenir invitacions per a espectacles de teatre i música a la ciutat. Fer-se del FET només costa 30€ l’any.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here