9 C
Província de Tarragona
Dissabte, gener 29, 2022

Et convidem a ‘l’Electe’, amb Ramon Madaula i Roger Coma

Roger Coma, a l’esquerra, i Ramon Madaula són els actors de ‘L’electe’. Foto: salamuntaner

Ramon Madaula i Roger Coma, junts a l’escenari. ‘L’Electe’, una comèdia dramàtica sobre els efectes de la política i les teràpies psiquiàtriques, arriba dijous 18 de maig al Metropol. Una batalla entre un jove polític que l’acaben d’escollir com a president i el seu psiquiatra.

 

Què amaga cadascú? Qui nes són les veritables intencions d’un i un altre?  Un jove polític acaba de ser escollit president. En poques hores ha de pronunciar el seu discurs d’investidura però, cada vegada que l’assaja, un terrible tic deforma la seva cara de forma tan ridícula com hilarant. El psiquiatra només té unes poques hores per resoldre aquest aparent trastorn i evitar que el president electe faci un ridícul espantós en la seva primera compareixença.

 

L’autor de l’obra és el propi Ramon Madaula. L’espectacle està dirigit per Jordi Casanovas. La representació de ‘L’Electe’ tindrà lloc dijous 18 de maig a les 21 hores al Teatre Metropol dins del programa d’espectacles de primavera dels Teatres de Tarragona.

 

Gràcies a l’àrea municipal de Cultura, disposem de dues invitacions per a aquest espectacle. Si voleu participar en el sorteig heu d’enviar abans de les 21 hores de diumenge 14 un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat

Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here