Advertisement
Carregant ...

Visita guiada a l’exposició ‘Mediterrani’ del CaixaForum

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Nova activitat cultural i gratuïta per als subscriptors del FET a TARRAGONA en un maig ple de propostes. Ara us convidem a gaudir d’una visita comentada a l’exposició ‘Mediterrani’ al CaixaForum Tarragona el proper dissabte 20 de maig a les 12 del migdia.

L’exposició és una manera singular i suggerent de contemplar el nostre mar com mai l’hem vist. Una aixeta situada estratègicament a l’estret de Gibraltar ens dona la benvinguda. Som davant una maqueta. L’aixeta, sempre oberta, aporta cada dia al Mediterrani l’equivalent  a dos milions de piscines olímpiques.

ANIMEU-VOS DISSABTE 20 DE MAIG A LES 12H. A DESCOBRIR EL NOSTRE MAR

A partir d’aquesta dada inicial, que realment impressiona, farem un recorregut pels diferents espais de l’exposició, que vol divulgar els coneixements científics  i conscienciar la societat en la importància de preservar la biodiversitat del segon mar interior més gran del món.

‘Mediterrani’ estarà al CaixaForum Tarragona fins al 30 de juliol, però el proper dissabte 20 de maig a les 12 del migdia teniu l’oportunitat d’aprendre i conèixer moltes més coses del mare nostrum a través de la visita comentada per als subscriptors del FET a TARRAGONA. Ja us hi podeu apuntar (és una activitat gratuïta) enviant un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *