19.3 C
Província de Tarragona
Dilluns, maig 27, 2024

Visita guiada al Fòrum de la Colònia

Imatge de la coberta del fascicle dedicat al Fòrum de la Colònia. Foto: Pepo Segura

Amb el proper número de la revista, que sortirà al carrer a principis de juliol, distribuirem gratuïtament l’últim fascicle del col·leccionable ‘Tàrraco, Patrimoni Mundial. Una nova visió’, que hem anat publicant al llarg de 20 mesos. Durant aquest període de temps, hem organitzat per als subscriptors del FET a TARRAGONA algunes visites guiades als monuments per complementar les explicacions de l’equip d’investigadors de la URV que s’encarrega d’elaborar la publicació.

 

Coincidint amb la recta final del col·leccionable i aprofitant el bon temps i les moltes hores de llum solar, preparem una nova visita comentada pel professor d’Arqueologia de la universitat i investigador de l’ICAC, Joaquin Ruiz de Arbulo. L’activitat tindrà lloc dijous 8 de juny a les 19,30 hores al Fòrum de la Colònia, un monument Patrimoni de la Humanitat molt cèntric -carrer Lleida-, però dels menys coneguts pels tarragonins i visitants.

 

En aquesta ocasió, hem decidit programar la visita a última hora de la tarda per gaudir de les temperatures més agradables. Com sempre, l’activitat cultural és gratuïta pel subscriptor/a de la revista i acompanyant. Les persones interessades ja us podeu apuntar enviant un correu a l’adreça subscripcions@fetatarragona. cat

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here