29.3 C
Província de Tarragona
Dilluns, agost 15, 2022

Us convidem al nou espectacle de Zona Zàlata

Un assaig de l’espectacle. Foto: Zona Zàlata

Una acció escènica a través dels sentits i les emocions. ZONA ZÀLATA presenta un espectacle entre l’acció i la paraula, una reflexió sobre les nostres misèries, sobre la cultura com a eix vertebrador de les relacions humanes.

 

El grup tarragoní celebra els seus 30 anys d’existència aprofundint en la seva pròpia poètica, una poètica que el defineix com a creadors de peces úniques i irrepetibles, on la màgia del teatre i de l’espai escènic estan al servei de les relacions humanes, de la reflexió i la crítica social.

 

 

Cultura, Kultura, Mixtura, és un espectacle que arriba el proper cap de setmana al Teatre Metropol, en dues funcions, de dissabte a la nit i diumenge a la tarda. Joan Pascual s’encarrega de la direcció i la dramatúrgia. Amb Enric Garriga, és autor d’uns textos que interpreten Josep M. Antiller,  Ramón Civit, Marta Grau, Enric Garriga, Alex Manríquez, Toni Martí, Laura Pascual, Sergi Roig i Heidy Ramírez.

 

OBSEQUI PER ALS SUBSCRIPTORS DEL ‘FET’

Gràcies a l’àrea municipal de Cultura, disposem de dues invitacions per a la funció de dissabte 17 de juny a les 21 hores al Metropol. Poden participar en el sorteig de les entrades tots els subscriptors del FET enviant un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 21 hores d’aquest dimecres 14.

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here