Carregant ...

Us convidem al concert d’estiu de la Banda Unió Musical

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Foto cedida per la Banda Unió Musical de Tarragona.

La Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona (BUMT) prepara el seu tradicional concert d’estiu a la ciutat. Sota la direcció del mestre Oscar Miguel Losada, la BUMT ens proposa una trobada musical entre la banda de música i la música inspirada en el folklore flamenc. El concert tindrà lloc aquest dissabte 8 de juliol al Teatre Tarragona i les entrades ja es poden adquirir a la web tarracoticket.cat

En el repertori d’aquest concert els compositors tenen en comú dues coses: per una banda, que les seves obres s’inspiren en la música folklòrica i especialment en el flamenc; i per l’altra, són compositors de reconegut prestigi i que escriuen aquestes obres per al format de banda de música. Al concert de dissabte es podran escoltar obres d’Andrés Valero-Castells, FerrerFerran, Bert Appertmont, Oscar Navarro, Antonio Sánchez o Francisco Navarro-Lara, tots ells referents dins el repertori bandístic actual.

Com a complement hi haurà les coreografies d’Adelaida Guerrero, que ballarà el Grup de Dansa Azaleas en companyia de la música de banda. Un autèntic espectacle musical, visual i de dansa, que tindrà lloc aquest proper dissabte 8 de juliol al Teatre Tarragona, a les 22 hores.

Gràcies a la BUMT disposem de dues invitacions dobles per regalar entre els subscriptors del FET a TARRAGONA. Si voleu participar en el sorteig heu d’enviar un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 21 hores d’aquest dijous 6 de juliol.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *