Advertisement
15.5 C
Província de Tarragona
Dissabte, abril 1, 2023

Us convidem al concert d’estiu de la Banda Unió Musical

Foto cedida per la Banda Unió Musical de Tarragona.

La Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona (BUMT) prepara el seu tradicional concert d’estiu a la ciutat. Sota la direcció del mestre Oscar Miguel Losada, la BUMT ens proposa una trobada musical entre la banda de música i la música inspirada en el folklore flamenc. El concert tindrà lloc aquest dissabte 8 de juliol al Teatre Tarragona i les entrades ja es poden adquirir a la web tarracoticket.cat

 

En el repertori d’aquest concert els compositors tenen en comú dues coses: per una banda, que les seves obres s’inspiren en la música folklòrica i especialment en el flamenc; i per l’altra, són compositors de reconegut prestigi i que escriuen aquestes obres per al format de banda de música. Al concert de dissabte es podran escoltar obres d’Andrés Valero-Castells, FerrerFerran, Bert Appertmont, Oscar Navarro, Antonio Sánchez o Francisco Navarro-Lara, tots ells referents dins el repertori bandístic actual.

 

Com a complement hi haurà les coreografies d’Adelaida Guerrero, que ballarà el Grup de Dansa Azaleas en companyia de la música de banda. Un autèntic espectacle musical, visual i de dansa, que tindrà lloc aquest proper dissabte 8 de juliol al Teatre Tarragona, a les 22 hores.

 

Gràcies a la BUMT disposem de dues invitacions dobles per regalar entre els subscriptors del FET a TARRAGONA. Si voleu participar en el sorteig heu d’enviar un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 21 hores d’aquest dijous 6 de juliol.

 

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here