14.2 C
Província de Tarragona
Divendres, desembre 3, 2021

Us convidem a la inauguració del FITT

Un moment de l’espectacle inaugural del FITT 2017. Foto: cedida.

Aquesta és la setmana que arrenca el Festival Internacional de Teatre de Tarragona, un FITT 2017 que -ja hem explicat- presenta moltes novetats i esdevé un dels principals referents culturals de l’estiu a la ciutat. Divendres 14 tindrà lloc la inauguració amb l’espectacle que va ser la revelació del festival del 2011: el DADP, Dignità Autonome di Prostituzione, de l’italià Luciano Melchionna.

 

El DADP és el primer bordell de l’art on els actors estan a disposició de l’espectador, però protegits per les “normes de la casa”. Un joc entre actor i espectador on l’espectador decideix qui vol que li faci el seu servei. Després de negociar el “preu” de la seva feina, el portarà a una habitació per oferir-li la seva píndola de plaer.

DIVENDRES 14 ARRENCA EL FESTIVAL AMB EL MUNTATGE ‘DIGNITÀ AUTONOME DI PROSTITUZIONE’

Aquest espectacle, a mig camí de l’espanyol i l’italià, torna a Tarragona després de gairebé 400 funcions i més de 374.000 espectadors. Al FITT 2017 es faran dues representacions: divendres 14 i dissabte 15 a les 21,30 hores al Teatre Metropol.

 

Per als subscriptors de la revista FET a TARRAGONA disposem d’una entrada doble de regal per a la funció inaugural: divendres 14 a les 21,30h. Si voleu participar en el sorteig heu d’enviar un correu electrònic a l’adreça subscripcions@fetatarragona.cat abans de les 21 hores d’aquest dimarts 11.

Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here