Advertisement
24.6 C
Província de Tarragona
Dimarts, juny 6, 2023

El FIM d’Altafulla celebra 30 anys amb 7 concerts

Les components de Moana Quartet que aquest dijous obre la 30ª edició del Festival Internacional de Música d’Altafulla. Foto: cedida FIM

Trenta anys en la vida d’un esdeveniment cultural és una xifra a tenir molt en compte. Per això resulta rellevant que el Festival Internacional de Música d’Altafulla arribi aquest estiu a la trentena edició. Un certamen promogut i organitzat (i té mèrit) per les administracions públiques encapçalades per l’Ajuntament d’Altafulla, en col·laboració amb el departament de Cultura de la Generalitat, la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal del Tarragonès.

 

El festival dels trenta anys arrencarà aquesta setmana, dijous 3 d’agost a les 22 hores, amb el Moana Quartet, quatre dones formades al Conservatori Superior de Música del Liceu que interpretaran obres de Debussy, Albert Sardà, Armand Grèbol i Enric Granados. La plaça de l’Església d’Altafulla, un dels indrets més màgics de la Vila Closa, tornarà a ser l’escenari d’aquest i de la resta de concerts del festival que s’allargaran durant el mes d’agost.

 

Per celebrar l’efemèride, per primera vegada amplien fins a set el nombre d’actuacions en un certamen per aposta per la qualitat artística. Precisament, la incorporació del compositor Albert Sardà a la direcció artística del FIM, en tàndem amb el flautista Claudi Arimany, és una de les novetats destacades de l’edició d’enguany.

 

Un lloc preciós i una bona acústica acompanyaran com en anys anteriors les set propostes musicals programades fins al 26 d’agost. En cas de pluja o mal temps, els concerts es traslladaran a l’interior de l’església de Sant Martí, de tal manera que el festival està garantit al 100%. Un ampli ventall de gèneres i repertoris, que inclou un concert de bandes sonores de pel·lícules, ompliran les nits estiuenques d’Altafulla.  Consulteu el programa i deixeu-vos emportar. EL FIM ja és una de les cites musicals de més qualitat i coherència del sud de Catalunya.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here