Advertisement Advertisement Advertisement
25.2 C
Província de Tarragona
Diumenge, maig 22, 2022

Amb Barcelona i Cambrils

Tots som Barcelona. A causa de l’atemptat terrorista d’aquest dijous a les Rambles i de l’acció, també terrorista, d’aquesta matinada a Cambrils, avui no publiquem els articles del FET a TARRAGONA que havíem previst dedicar a les festes de Sant Magí.

 

Ens afegim així a les mostres de condol amb les víctimes i els seus familiars, d’acompanyament als ciutadans de Barcelona, i d’agraïment a la policia, les institucions i  sobretot a les persones que estan ajudant desinteressadament en accions solidàries com la donació de sang, portant menjar a conductors retinguts o acollint turistes en altres hotels.

 

El FET se suma a totes les mostres de rebuig als atemptats terroristes i al minut de silenci convocat a les 12 del migdia a la plaça de la Font. 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here