Advertisement
Carregant ...

Amb Barcelona i Cambrils

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Tots som Barcelona. A causa de l’atemptat terrorista d’aquest dijous a les Rambles i de l’acció, també terrorista, d’aquesta matinada a Cambrils, avui no publiquem els articles del FET a TARRAGONA que havíem previst dedicar a les festes de Sant Magí.

Ens afegim així a les mostres de condol amb les víctimes i els seus familiars, d’acompanyament als ciutadans de Barcelona, i d’agraïment a la policia, les institucions i  sobretot a les persones que estan ajudant desinteressadament en accions solidàries com la donació de sang, portant menjar a conductors retinguts o acollint turistes en altres hotels.

El FET se suma a totes les mostres de rebuig als atemptats terroristes i al minut de silenci convocat a les 12 del migdia a la plaça de la Font. 


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *