12.5 C
Província de Tarragona
Dilluns, novembre 29, 2021

Un encert suspendre tots els actes de Sant Magí

Declaració de l’alcalde de Tarragona, acompanyats dels portaveus de tots els grups municipals. Foto: Sílvia Ferreres

En solidaritat amb les víctimes i el conjunt de les poblacions de Barcelona i Cambrils, escenaris d’atemptats a les últimes hores, l’Ajuntament de Tarragona suspén tots els actes festius de Sant Magí. Això inclou l’arribada de l’aigua, la revetlla remullada, la diada castellera de la plaça de les Cols i la Processó, per citar-ne alguns dels més destacats.
Es tracta d’una decisió presa per unanimitat a la Junta de Portaveus del consistori. Una decisió encertada, un gest necessari, obligatori, tenint en compte l’impacte de les accions terroristes i la commoció que han provocat. La suspensió de les festes respecta els tres dies de dol declarats a Catalunya i suposa una mostra de solidaritat amb els afectats.

 

S’enten que l’esforç de moltes persones i entitats tarragonines al llarg de setmanes i mesos  de feina no es veuran aquests dies de celebració del patró al carrer, però per damunt de tot hi ha el respecte a les víctimes i familiars.

Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here